Hlas ľudu: ALÁČ NA ODSTREL, HAMRANA SI NEDÁME
21 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Už som sa zmienila o tom, že Remišová iniciovala petíciu za odvolanie šéfa SIS Aláča. Na sociálnej sieti opäť vyzýva k podpisom. Konštatuje hlas ľudu Hlavného denníka Mária Škultétyová.

PODPÍŠTE PETÍCIU!

Voči súčasnému riaditeľovi SIS je vedené trestné stíhanie, pričom obvinenie hovorí o veľmi vážnych podozreniach. Snáď neexistuje vo svete krajina, v ktorej by bol šéf tajnej služby trestne stíhaný za najzávažnejšie zločiny a premiér by ho držal na svojom poste a poškodzoval tak dobré meno Slovenska vo svete!

Dnes sa pod výzvou objavil aj tento komentár

Akurát som v rádiu ráno v správach počula ako chcú aby „obvinení“ policajti boli mimo službu kým sa to nevyšetrí... ja navrhujem keď policajti tak aj všetci obvinení advokáti, sudcovia, obhajcovia čo sú obvinení nech sú mimo službu kým sa to nevyrieši.

Odpoveď

Super. Nech odstavia všetkých podozrivých. Ostanú v inštitúciách len upratovačky, pavúky, komáre, mravce faraóni. Však 1/3 je samy mafián ficohlasu.  Svine. Hamrana si národ nesmieme dat do diabla kollara a Lucifera ficiaka. To sa nesmie stať. Haló Zuzka, odor Bodor podrztaska kazí mira II. Nechajte Hamrana pracovať.    My väčšina národa stojíme za ním. Ďakujeme.

Zdá sa, že prezidentka chodí na Remišovej stránku – veď posúďte

Najnovšia správa hovorí,  že Čaputová dočasne pozbavila Aláča výkonu štátnej služby. Ako dôvod uviedla založenie zločineckej skupiny a zneužitie právomoci verejného činiteľa.

AKTUALIZOVANÉ Ódor má jasno: Aláč odchádza, Hamran zostáva
Premiér Ľudovít Ódor podá návrh na odvolanie riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča na najbližšom rokovaní vlády v stredu (23. 8.). Meno jeho nástupcu zatiaľ nemá. Pripustil, že tajnú službu by do volieb mohol viesť jej... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik