Poslanec SMER SSD: Naď je extrém, my rastieme!
20 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

NEDEĽNÉ DEBATY POTVRDILI, KTO JE TU SKUTOČNÝ FAŠISTA , myslí si poslanec strany SMER - SSD, Ľuboš Blaha.

Názor poslanca strany SMER - SSD zverejnený na sociálnej sieti Telegram, prinášame v plnom znení.

Dnešné televízne debaty naplno potvrdili tri veci - že na Roberta Fica nikto nemá, že moderátori na Slovensku sú čistá katastrofa a že ak je tu niekto extrém a konšpirátor, tak je to Jaroslav Naď.

Za posledný týždeň sa prevalilo, že dve lesby tu zneužívajú súdnu moc, Naka zastrašuje opozíciu, prebehol pokus o štátny prevrat - skrátka, Čaputovej SS, pardon, PS sa utrhlo z reťaze.

A Dírer z TA3 sa veselo spýta, prečo sa na tlačovkách tento týždeň nevenujeme sociálnym veciam - žeby preto, že nám zatkli Tibora Gašpara?! Žeby preto, že sa správajú ako fašisti - to nestačí?! Richard, budíček!

Tri roky chŕlime nápady, ako pomôcť ľuďom, riešime zdražovanie, hypotéky, dôchodky, rodiny, slobodu, mier... Lebo tri roky tu ľudí gniavili dvaja psychopati - Matovič a Sulík. Za asistencie extrémistov z PS.

Ale Slovenska sa chce zmocniť fašistické gestapo na čele s Čaputovou, Lipšicom a Hamranom, tak nám láskavo dovoľte, pán Dírer, riešiť aj záchranu demokracie. 

Robert Fico to dnes povedal jasne - je tu obrovská hrozba manipulácie volieb v prospech PS. Ľudia majú vážne obavy, že ESET, ktorý bol medzinárodne obviňovaný zo spolupráce s americkými tajnými službami, môže zmanipulovať voľby.

Milionári z Esetu financovali Čaputovú, Valla aj PS. Vlastnia aj Denník N, čiže aj Tódovú, ktorá dnes zo Záleskej nohavičiek ovplyvňuje rozhodnutia súdov. Okolo PS sa motá aj Hamran - tiež človek Esetu? To všetko sú náhody?

Ľudia majú právo na obavy a my musíme čeliť najväčšiemu riziku z možnej manipulácie volieb od roku 93. A Dírer zadrie, že načo nadmieru kontrolovať spočítavanie hlasov - on sa dočista pomiatol? 

Liberálom už prekáža aj to, že chceme demokratickú kontrolu, aby nedošlo k manipulácii volieb. To len dokazuje, že sa tu chystá niečo veľké. Chcú ukradnúť voľby. A my urobíme všetko preto, aby sme ich zastavili. 

Dnes sa jasne ukázalo, že čurillovské zákroky na šéfa SIS aj NBÚ boli len politické divadlo. Rovnako ako zadržanie nášho Tibora Gašpara. Všetci sú už na slobode.

Šesť týždňov pred voľbami sa to nedá vysvetliť inak, ako pokus o štátny prevrat a nehanebný útok na opozíciu. Potvrdil to aj Boris Kollár, ktorý nemá s opozíciou nič spoločné. Toto pesesákom strašne, ale že strašne nevyšlo.

Robert Fico: Prezidentke sa rozpadá štát pod rukami
Robert Fico, predseda najsilnejšej opozičnej strany, SMER - SSD, bol hosťom v diskusnej relácii TA3 V politike. Tesne po jej odvysielaní zverejnil na sociálnej sieti krátky príspevok, v ktorom okrem iného uviedol aj to, že za aktuálnu situáciu na... Čítať ďalej
20 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Na RTVS Robo Kaliňák aj Erik Tomáš povedali kopu správnych ľavicových vecí

Úplne by ale stačilo, keby Erik povedal jednu - áno, naša prvá voľba pre koalíciu bude Smer. Toto by úplne stačilo. Nič iné ľudia nechcú počuť.

Kým toto kolegovia z Hlasu nepovedia, ich prepad sa nezastaví. Ľudia sa desia liberálnej koalície alebo akejkoľvek spolupráce s tými, čo tu za tri roky zničili Slovensko - a boja sa, že Pelle zradí. 

Sladké rečičky Hlasu nepomôžu, kým sa nepovie to hlavné - pôjdeme do vlády s Robertom Ficom a nie s dúhovým extrémom. Však sa už konečne vymačknite. Len taká malá politologická rada. V dobrom.

Na Markíze Kovačič predstavil hudobnú tvorbu poslanca Republiky Ondreja Ďuricu, chvíľkami som myslel, že pozerám Triangel... Bolo to trápne a vôbec to nepomohlo.

Ak niekto v tej relácii vyznel ako fašista, bol to Naď. Zúrivý, hysterický klamár a vojnový štváč. Ale zato exemplárny užitočný idiot. Tri percentá Demokratov budú Progresívcom chýbať - thank you, Jaro, kam môžeme poslať bonboniéru?

Smer má podľa Focusu 20%. Rastieme. A čím viac budú do nás kopať, tým viac budeme. Pretože už celé Slovensko vidí, že Robertovi Ficovi nikto z tých neoliberálnych červíčkov nesiaha ani po členky.

VENCEREMOS! Týmito slovami ukončil Ľuboš Blaha svoj príspevok na sociálnej sieti Telegram.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik