Novinár nazval hlasáka HLUPÁKOM a PRIMITÍVNYM MANIPULÁTOROM, jeho priaznivcov TUPÝMI OVCAMI! Šutaj Eštok na ňom nenechal nitku suchú
21 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

NENÁVISTNÝ ÚTOK MATOVIČOVHO OBDIVOVATEĽA VAGOVIČA! Vagovič je názorovo zapredaný novinár, ktorý nevie a vlastne ani nechce objektívne zhodnotiť stav! Skonštatoval to poslanec parlamentu Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) na sociálnej sieti. Zverejnil reakciu na komentár novinára Mareka Vagoviča z portálu Aktuality.sk. Tomu sa nepáčilo, ako sa Šutaj Eštok vyjadril k tomu, že riaditeľ SIS Michal Aláč nebude stíhaný väzobne.

Marek Vagovič pokračuje v obhajovaní kontroverzných zákrokov NAKA a kritizoval poslanca Hlasu Matúša Šutaja Eštoka, že niektoré z týchto akcií nazval “fiaskom”. “Matúš Šutaj Eštok je právnik ako lusk. Vôbec nepostrehol, že súčasný aj bývalý riaditeľ SIS sú aj po výsluchoch na NAKA naďalej trestne stíhaní.”

“Len hlupák, alebo primitívny manipulátor môže bez hanby tvrdiť, že tým, že nie sú stíhaní väzobne, sa celá akcia skončila fiaskom…” Vagovič sa okrem toho vyjadril, že poslanec Šutaj Eštok má podľa neho “vlastné publikum za tupé ovce”. 

Okomentoval Vagovičove vulgarizmy

Šutaj Eštok reagoval na slová Vagoviča s tým, že je to je názorovo zapredaný novinár, ktorý nevie a vlastne ani nechce objektívne zhodnotiť stav. “Novinár Vagovič napísal, že čitatelia môjho Facebooku sú tupé ovce aj ja som primitívny manipulátor. K týmto vulgarizmom ho dohnal môj status o fiasku Hamranovcov pri akcii Rozuzlenie."

"Áno, je to fiasko. Postaviť zločineckú skupinu na osobe, ktorá je niekoľko rokov mimo územia SR, šéfa SIS, ktorý túto osobu nepozná a nikdy ju nestretol, bývalého šéfa SIS, ktorý v čase založenia alebo samotnej existencie sedel v kolúznej väzbe a ďalších absurdít nedáva logiku,” dodáva.

Pripomína, že keď NAKA veľkolepo spustí akciu voči šéfom bezpečnostných zložiek, doma ich nenájde, takže sa sami dostavia na úkon, obviní ich a následne ich prepustí na slobodu svedčí o tom, že celá akcia bola len spackané divadlo.

"Nehovoriac o tom, že čo je to za skupina amatérov, ktorá v čase akcie ak sa nemýlim 5 zo 7 obvinených ani nezastihne ( Košč dlhodobo mimo SR, Aláč na zahraničnej služobnej ceste, Pčolinský pracovne mimo a Konečný na pol roka plánovanej dovolenke, Kaľavský niekde na úteku). Chýbal už len vrtuľník a hliadkujúce lode na Dunaji," ironizuje Pellegriniho poslanec.

HLAS VYZÝVA PREZIDENTKU A PREMIÉRA, ABY SAMI PREDSTÚPILI PRED PARLAMENT!
HLAS vyzýva prezidentku Zuzanu Čaputovú a premiéra Ľudovíta Ódora, aby sami požiadali Národnú radu o možnosť vystúpenia k otvorenej vojne v slovenských bezpečnostných zložkách. „Ľudia si zaslúžia počuť vysvetlenie, čo majú posledné manévre polície... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Pokiaľ neboli potrebné invazívne zákroky ( čo zjavne neboli, keďže nebol ani podaný návrh na vzatie obvinených do väzby), NAKA mala podľa hlasáka voliť iný spôsob dostavenia sa na výsluch, napr. predvolanie, aspoň by nebola na smiech. Takej akcii by ale chýbala publicita z ktorej Vagovič žije ( asi píše ďalšiu knihu), dodáva.

"Oháňať sa argumentom, že sú naďalej obvinení by podľa Hamranovej logiky malo znamenať, že po vzore Čurillovcov by mali byť teraz vlastne povýšení," zamýšľa sa Šutaj Eštok.

Pellegrini, Šutaj Eštok, FB/M.Š. Eštok
​​​​​​​

"Vagovič je názorovo zapredaný novinár, ktorý nevie a vlastne ani nechce objektívne zhodnotiť stav. Jemu ide len o to, aby jeho knihy, kde mieša fakty s vlastným politickým presvedčením dobre zarobili a priniesli mu pohodlné živobytie. Navyše sa netají vo svojich komentároch tým, že je obdivovateľ Igora Matoviča. Vrchol je, keď o Matovičovi vydá počas volebnej kampane knihu, kde ho ospevuje od začiatku až do konca. A pri premýšľaní o jeho objektivite k Hamranovi si spomeňte na kauzu policajného auta, ktoré použil pri traileri svojej poslednej knihy," uzavrel politik.

JE TO VÝSMECH SPRAVODLIVOSTI! Hamranovcom to predsa len vyšlo, akcia účel splnila
Ako to vidí Dag Daniš a nielen on! Bývalý poslanec Národnej rady Slovenskej republiky za KDH Alojz Přidal uverejnil na sociálnej sieti názor novinára Daga Daniša, s ktorým absolútne súhlasí. Jeho text dopĺňa len o jedinú vetu: "A “kajúcnici sa... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik