HLAS ĽUDU: ODKAZ ŠIMEČKOVI!
20 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

"Odkaz Šimečkovi: Bez Smeru a riťolezectva  by si bol len kus upoteného hovna kdesi v kúte v Amazone," píše Hlas ľudu Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Rozmýšľam,  čo je horšie. Vulgárne prejavy nenávisti ? Alebo klamstvo, že vláda Smeru je hrozbou pre  Slovensko?

Fico, Fico, Fico...

Kto sa o politiku aspoň trošku zaujíma, sleduje aj predvolebné prieskumy. A všetci bez rozdielu vnímame špinavý predvolebný boj.  Aj to, že Smer v prieskumoch vedie. Keby sa dalo spočítať, ktoré meno sa ako zlo najčastejšie vyskytuje v predvolebných debatách,  vyhral by to Fico. Fico nenávidený aj milovaný. Fico, najpopulárnejší politik, ktorý už aj Pellegriniho a Čaputovú predbehol. Podľa samozvaných demokratov je však ohrozením demokracie.

Pravdu mal Kollár, keď povedal: „Všetci hovoríme, že sme proti Ficovi, ale nehovoríme, za čo sme.“

Ani Šimečka sa netají svojou nenávisťou voči Ficovi

Je smiešne, ako už dopredu skladá vládu s kresťanmi. Chce veriť, že nie iba jeho PS, ale aj KDH majú minimálne zhodu  v tom, že chcú, aby Slovensko bolo demokratické, proeurópske, aby bolo právnym  štátom. Nejde kresliť červené čiary, obe strany majú svoj program.  PS vo svojej agende považuje za kľúčové ľudské práva, vrátane práv LGBT. Táto  téma je pre KDH na míle vzdialená, preto je jasné, že sa nikdy nedohodnú. Ale žiadne červené čiary, lebo je tu hrozba demokracie – Fico.

Sociálneho netvora nespomenul

Šimečka  reaguje aj na kritiku Smeru, že PS nemá politické skúsenosti ani odborníkov na to, aby mohli zostavovať vládu. On je  presvedčený, že majú aj skúsené osobnosti, ako sú Jaroslav Spišiak, Tomáš Valášek, Štefan Kišš, Michal Truban. Neviem, či zabudol, alebo úmyselne nespomenul sociálneho experta Tomáša Hellebrandta. To je ten netvor, ktorý chce znižovať  dôchodky, lebo sú vysoké.

Ako to vidia čitatelia

Šimečka by bol ďalší omyl Slovenska. Áno, vy máte odborníkov ako napr. Biháriovú, ktorá sa vyjadrovala k očkovaniu ako taká beštia, že sa človek nemá právo rozhodovať sám za seba, a chcela, aby boli ľudia nasilu prinútení, lebo ináč im bude zdravotná starostlivosť odmietnutá. Vy keby ste nemali  krytie madam z paláca a jej vlády, tak nikdy nebudete s percentami vyskakovať hore, vy akože „odborníci“, vy ste obyčajné nuly. A keby mladého Šimečku neposúval jeho tatinko, tak bude cvrlikať v ZOO, kde by mu to náramne pasovalo.

Jedného Matoviča sa ideme zbaviť a druhý nám tu vystrkuje rožky. Padli progresívci na Poniky...

Mladého aj starého zatvoriť do blázinca na doživotie a stranu zrušiť z dôvodu ohrozovania normálnych ľudí na Slovensku.

Odborníci na baterky.

Ďalší jamkatý buzerant.

Počuj, Chuck Norris, nerobil si náhodou asistenta smeráckemu  poslancovi Zalovi? Bez Smeru a tvojho riťolezectva  by si bol len kus upoteného hovna kdesi v kúte v Amazone.

Vy aj s tými vašimi odborníkmi by ste neuriadili ani snehovú guľu. Zoberte si k sebe aj Remišku, nech ste komplet.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik