Truban naložil Záleskej: Tak TOTO si vypočujte! TO JE SILA (VIDEO)
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Bývalý predseda súdu Michal Truban hovorí v reláciii Anky Žitnej Teraz takto o kvalite práce podriadenej, Pamely Záleskej.

Sudkyni Záleskej merajú dvojakým metrom

O vplyve vzťahu sudkyne a novinárky na ich prácu, o pochybnostiach o kvalite práce sudkyne Záleskej, prepustenom mafiánovi, o dvojakých disciplinárnych metroch, ale aj o tom, či Špecializovaný trestný súd netreba zrušiť.

"Pokiaľ ide o vystúpenie pani kolegyne Záleskej, ktorá horlivo pesviedčala súdnu radu o to, že si plní svoje sudcovské povinnosti svedomite, tak ja s plnou vážnosťou ako bývalý predseda súdu hovorím, že NEHOVORÍ PRAVDU! Pretože pani Záleská si neplní svoje povinnosti svedomite," prízvukuje Truban.

A vo videu vysvetľuje aj prečo:

Dag Daniš: Bezradnú Čaputovej vládu dobieha omyl so Šimkom
Úder NAKA na policajnú inšpekciu, ktorá mala v najbližších týždňoch uzavrieť vyšetrovanie čurillovcov a navrhnúť obžalobu, označila bezradná Čaputovej vláda, ktorú dobieha omyl so Šimkom, ako rozviazané ruky polície. Čaputová aj Ódor vyhlásili, že... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik