TRAGICKÁ NEHODA bývalého policajta: TOTO sa dialo pred smrteľnou zrážkou! (FOTO)
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Tragické následky mala nehoda pri Bardejovských kúpeľoch. Po náraze do stromu na mieste skonal 72-ročný muž. Predtým nabúral do dvoch áut a stĺpu verejného osvetlenia.

K tragickej nehode došlo vo štvrtok (17. 8.) večer na ceste medzi Bardejovskými Kúpeľmi a cestou prvej triedy. Podľa informácii TV Markíza pri nehode prišiel o život bývalý policajt z okresu Senica, ktorý bol v kúpeľoch.

Riskantná jazda vodiča začala pred jedným z kúpeľných domov. Podľa polície vychádzal s autom z tamojšieho parkoviska a narazil do dvoch zaparkovaných osobných áut.

“V jazde pokračoval ďalej, no nezvládol riadenie a narazil do stĺpu verejného osvetlenia a potom do stromu. Vodič utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol,” približila polícia.

Zdroj: KR PZ PO

Na poškodených zaparkovaných autách bola škoda predbežne vyčíslená na 1 000 eur. Príčinu dopravnej nehody zisťujú policajti. Prítomnosť či neprítomnosť alkoholu v krvi vodiča bude známa až po pitve. 

“Polícia v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody, ako aj jej okolnosti sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,” uzavrela polícia.

Nakazené poľské mäso už aj na Slovensku! Európa BIJE na poplach: Jeden človek ZOMREL
Viaceré európske krajiny sú na nohách po tom, ako sa objavili informácie o nebezpečnom kuracom mäse z Poľska. To môže obsahovať baktériu, ktorá spôsobuje salmonelózu. Jeden človek v Rakúsku už dokonca na toto ochorenie aj zomrel. Problémom je, že... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik