Tódová zvolala FUN CLUB a rozoberali súdnu radu: SÚDRUŽKY BOLI NA PAMELU PODLÉ A NANIČHODNÉ! (VIDEO)
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Kauza Tódová - Záleská ešte stále nedá spávať jej hlavným protagotistkám. V utorok 15. augusta sa Pamela Záleská postavila pred Súdnu radu, na ktorej mala prítomným sudcom čo vysvetľovať. Hoci predseda Súdnej rady (SR) SR Ján Mazák evidentne stál na jej strane, niektoré, zväčša kolegyne, nepresvedčila. A to sa nepáči jej priateľke Monike Tódovej.

Truban: Záleská NEHOVORÍ PRAVDU!

Sudkyňa Pamela Záleská odmieta, že by vynášala informácie zo spisov. Vyplýva to z jej vyjadrenia na utorkovom zasadnutí Súdnej rady SR.

"Nikdy som nevyniesla, nesprístupnila, nedala informáciu, ktorú povinnosť mám chrániť, ktorá vyplýva zo súdneho spisu, žiadnej inej neoprávnenej osobe, nie len Monike Tódovej," skonštatovala.

 Záleská vyhlásila, že neurobila nič, čím by sa spreneverila výkonu sudcovského povolania a dôsledne dbá na plnenie svojich povinností.

"Pokiaľ ide o vystúpenie pani kolegyne Záleskej, ktorá horlivo pesviedčala súdnu radu o to, že si plní svoje sudcovské povinnosti svedomite, tak ja s plnou vážnosťou ako bývalý predseda súdu hovorím, že NEHOVORÍ PRAVDU! Pretože pani Záleská si neplní svoje povinnosti svedomite," prízvukuje Záleskej bývalý šéf, expredseda súdu Michal Truban.

Truban naložil Záleskej: Tak TOTO si vypočujte! TO JE SILA (VIDEO)
Bývalý predseda súdu Michal Truban hovorí v reláciii Anky Žitnej Teraz takto o kvalite práce podriadenej, Pamely Záleskej. Sudkyni Záleskej merajú dvojakým metrom O vplyve vzťahu sudkyne a novinárky na ich prácu, o pochybnostiach o kvalite práce... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Súdružky na súdnej rade sú podlé a naničhodné!

Ani postoj Záleskej kolegýň na súdnej rade a určite ani vyhlásenie Trubana sa nepáči jej priateľke Monike Tódovej. A tak si zavolala fun club aby sa jej zastal.

Z debaty Denníka N, ktorú viedla s Mariánom Leškom, Milanom Šimečkom - otcom lídra PS - a Richardom Vašečkom z Kresťanskej únie na tému Ako zachrániť demokraciu, Tódová určite odchádzala spokojná.

"Niektorým sudkyniam nešlo o zisťovanie pravdy ale o to, aby diskreditovali spôsobom, ktorý je podlý a naničhodný, jednak sudkyňu a jednak novinárku," zalahodil Tódovej Marian Leško, bývalý poradca Zuzany Čaputovej.

"Dýchol na mňa duch normalizačnej komisie," pridal sa Vašečka.

Viac uvidíte vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

DVE HRDLIČKY? ZÁLESKÁ TO HODILA NA TÓDOVÚ! (VIDEO)
V utorok 15. augusta sa Pamela Záleská postavila pred Súdnu radu, na ktorej mala prítomným sudcom čo vysvetľovať. Hoci predseda Súdnej rady (SR) SR Ján Mazák evidentne stál na jej strane, niektoré, zväčša kolegyne, nepresvedčila. Na zasadnutie... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik