Taraba a Spišiak si odkázali cez sociálne siete!
20 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Tomáš Taraba kladie bývalému policajnému prezidentovi Jaroslavovi Spišiakovi na sociálnej sieti otázku. Video Tarabu, vs video Špišiaka. Taraba hovorí o červenej obálke, Spišiak o krásnom dni s vnukmi.

Nezaradený poslanec Tomáš Taraba vo videu zverejnenom na sociálnej sieti hovorí, že dostal otázku, prečo akciu NAKA nazýva progresívno-liberálnym pučom. Taraba však na túto otázku odpovedá protiotázkou.

„Pán kandidát za Progresívne Slovensko Jozef Spišiak (zrejme mal na mysli Jaroslava Spišiaka – pozn. HD). Vy, ktorý tvrdíte, že treba na Slovensku bojovať s kriminalitou, s ťažkými drogami tak, že sa zlegalizujú. Mám na Vás otvorenú otázku: Boli ste včera o 15:32 v Petržalke v areáli Lynx commanda s viceprezidentom Policajného zboru a zobrali ste si odtiaľ nejakú červenú obálku? Čo ste tam robili, Vy, kandidát Progresívneho Slovenska, v tejto inštitúcii?,“ pýta sa Taraba.

Táto otázka je podľa Tarabu smerovaná aj na povereného premiéra a ministra vnútra Ľudovíta Ódora. „Z akého dôvodu, ak je toto pravda, chodia progresívni, liberálni kandidáti s Vaším policajným vedením do týchto areálov?,“ pýta sa ďalej.

Taraba následne pripomína „pseudo-akciu“ z predošlého dňa, ktorá podľa neho skončila veľkým fiaskom a ktorú on nazýva politickým a policajným pučom. Opäť sa obracia na Spišiaka s tým, že ak na spomínanom mieste v spomínanom čase bol, tak buď má byť odvolané vedenie polície, pretože je tu jasné prepojenie na Progresívne Slovensko, alebo, ak Progresívne Slovensko s tým nič nechce mať, tak Spišiaka stiahnu z kandidátky.

Fico: Sme svedkami bezprecedentných zákrokov proti bezpečnostným orgánom
Predseda Smeru-SD Robert Fico hovorí o mocenskom prevrate na Slovensku a bezprecedentných zákrokoch proti najvyšším bezpečnostným orgánom. Vidí za tým snahu prezidentky Zuzany Čaputovej, premiéra Ľudovíta Ódora a progresívnej časti politikov... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Spišiakova odpoveď

Bývalý prezident policajného zboru a kandidát Progresívneho Slovenska v parlamentných voľbách Jaroslav Spišiak Tarabovi odpovedal prostredníctvom krátkeho videa. V ňom hovorí: “Včera som zažil krásny deň. Najprv s kolegami v centrále Progresívneho Slovenska. A potom s mojimi vnukmi u mňa doma.”

Ďalej Spišiak uviedol, že celý príbeh Tarabu je jedna veľká nepravda. „Pán Taraba ma preto nazýva Jozef, napriek tomu, že sa volám Jaroslav, aby v prípade, že by som ho žaloval, mohol tvrdiť na súde, že myslel niekoho celkom iného,“ hovorí Spišiak. Tvrdí pritom, že vie dokázať, polohami GPS motorového vozidla, ako aj jeho mobilu, kde presne sa v spomínanom čase nachádzal.

GAŠPAR: PSEUDODÔVODY na zadržanie
Časť vyšetrovateľov NAKA si vyrobila ESEROČKU spolu s prokurátormi! Tibor Gašpar hovorí, že každý krok polície voči jeho osobe je účelový a má za cieľ kriminalizovať stranu Smer-SSD. Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, ktorý bol prednedávnom... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik