Róbert Švec k situácii v bezpečnostných zložkách: Máme tu POLITICKÚ CHOBOTNICU - MAFIU!
19 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vojna v bezpečnostných zložkách nášho štátu slovenského!? Čo sa to deje na Slovensku? Pýtajú sa mnohí. Ja to čítam TAKTO..., píše Robert Švec, zo Slovenského hnutia obrody!

Za vyše 20 rokov sa v našom štáte nakopilo zlo, ktoré sa zhmotnilo do súčasnej politickej chobotnice – mafie.

V súčasnosti neprebieha zápas medzi dobrom a zlom, ale prebieha zápas medzi chápadlami tej istej politickej hodnotovej chobotnice, ktorá, okrem iného, velebí členstvo Slovenska v zločineckých organizáciách EÚ a NATO. Medzi sebou bojujú o ovládnutie nášho štátu liberáli – progresívci + ich komplici (Čaputová, Hamran... ) a liberáli – smeráci + ich komplici (Danko, Huliak... ).

Konštatujem: Čím skôr sa spomínaná chobotnica samovykynoží, tým lepšie pre Slovensko a možno si už konečne voliči slovenskí uvedomia, že nemajú podporovať politických mafiánov, ktorí špinia v našom štáte už vyše 20 rokov, ale majú podporovať úprimných slovenských vlastencov zo Slovenského Hnutia Obrody.

Nech sa v praxi naplní to známe: Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik