POZOR NA UZÁVERY! Polícia dohliada na chod Lovestream festivalu
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V piatok (18. 8.) sa na Starom letisku v bratislavských Vajnoroch zišlo približne 11.000 návštevníkov Lovestream festivalu. Policajné hliadky zabezpečovali bezproblémový príchod a odchod účastníkov počas celej udalosti. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Silvia Šimková.

V priebehu prvého dňa festivalu zaznamenala polícia jeden prípad nelegálneho použitia dronu nad plochou festivalu bez potrebného povolenia. Ďalej evidovali drobné ublíženie na zdraví, za ktoré bola udelená bloková pokuta, napadnutie návštevníka neznámym páchateľom a prípad škodovej udalosti, ktorá bola vyriešená hliadkou dopravnej polície na Rybničnej ulici.

Policajti pripomínajú, že naďalej platia večerné uzávery úsekov ciest v blízkosti festivalu. "Aj dnes v druhý deň konania festivalu bude na toto podujatie dohliadať dostatočný počet policajtov poriadkovej a dopravnej polície KR PZ v Bratislave," dodala Šimková.

Od diaľnice D1 smerom na Vajnorský nadjazd sa pre festival tvoria kolóny

Počas festivalu Lovestream v Bratislave sa v sobotu večer v úseku od diaľnice D1 smerom na Vajnorský nadjazd tvoria kolóny. Informovala Šimková.

"Odhadovaný čas jazdy od diaľnice D1 smer Vajnorský nadjazd (kruhový objazd) je 15 minút," priblížila. Policajti preto odporúčajú vodičom využiť aj trasu od mestskej časti Bratislava - Rača.

Hovorkyňa informovala, že hliadky poriadkovej polície KR PZ v Bratislave stále dohliadajú na verejný poriadok, ochranu života a zdravie občanov. Zároveň venujú pozornosť bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky v okolí festivalu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Tódová zvolala FUN CLUB a rozoberali súdnu radu: SÚDRUŽKY BOLI NA PAMELU PODLÉ A NANIČHODNÉ! (VIDEO)
Kauza Tódová - Záleská ešte stále nedá spávať jej hlavným protagotistkám. V utorok 15. augusta sa Pamela Záleská postavila pred Súdnu radu, na ktorej mala prítomným sudcom čo vysvetľovať. Hoci predseda Súdnej rady (SR) SR Ján Mazák evidentne stál... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik