Majerský ohodnotil Hamranovu prácu: AMATERIZMUS, CHAOS, MEDZINÁRODNÁ BLAMÁŽ
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Ak by sa KDH stalo súčasťou budúcej vládnej koalície, snažilo by sa heslo boja proti korupcii naplniť obsahom a profesionalitou. V TASR TV to povedal predseda KDH Milan Majerský. Za dôležité považuje, aby boli jednotlivé inštitúcie schopné dotiahnuť konkrétne kauzy do konca. "Určite by sme na jednotlivé zložky nedali amatérov," povedal predseda KDH.

Zasadnutie Bezpečnostnej rady SR, venované policajnej akcii v Slovenskej informačnej službe (SIS) a Národnom bezpečnostnom úrade (NBÚ), vníma Majerský s rozpakmi.

"Pýtam sa, či táto bezpečnostná rada mala iba ubezpečiť obyvateľov Slovenska, že sú v bezpečí, alebo či má bezpečnostná rada bezpečnosť ako takú vo svojich rukách," poznamenal Majerský. Policajná akcia podľa neho nesie v očiach obyvateľov znaky amaterizmu, chaosu a hrozí medzinárodná blamáž.

Do budúcnosti KDH navrhuje oddelenie policajnej inšpekcie od ministerstva vnútra. "Navrhujeme, aby vznikla jedna generálna inšpekcia bezpečnostných služieb tak, ako je to v Českej republike. Nemôže predsa polícia kontrolovať políciu," uviedol.

Dag Daniš: Bezradnú Čaputovej vládu dobieha omyl so Šimkom
Úder NAKA na policajnú inšpekciu, ktorá mala v najbližších týždňoch uzavrieť vyšetrovanie čurillovcov a navrhnúť obžalobu, označila bezradná Čaputovej vláda, ktorú dobieha omyl so Šimkom, ako rozviazané ruky polície. Čaputová aj Ódor vyhlásili, že... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik