LIPŠIC S HAMRANOM ZAVRÚ KAŽDÉHO KTO POUKAZUJE NA ICH MANIPULÁCIE!
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

GRATULUJEM! Čaputová s Ódorom urobili ďalší krok k rozkladu bezpečnosti na Slovensku! Tvrdí to na sociálnej sieti poslanec za Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok. Podľa politika ak by Orbán, alebo Kaczynski likvidovali pred voľbami opozíciu tak, ako sa to deje teraz na Slovensku, tak by Čaputová a spol. mali plné ústa o konci demokracie a až z Bruselu by chodili delegácie na záchranu ľudských práv!

Vysporiadajú sa s každým!

"NAKA v piatok zadržala súčasného šéfa SIS Michala Aláča, ktorý je po Vladimírovi Pčolinskom druhý stíhaný riaditeľ SIS. Zato, že SIS si zo zákona plnila svoje úlohy a odstupovala zistenia o závažnej trestnej činnosti prijímateľom utajovaných skutočností zo zákona," komentuje najnovšie udalosti Šutaj Eštok.

Podľa hlasáka každý, kto poukáže na Hamrana s Lipšicom, s tým sa vysporiadajú rovnako.

Upozorňuje, že SIS má dočasne viesť námestník Michala Aláča. "To znamená, že ak nový šéf tajnej služby si bude plniť svoje povinnosti zo zákona, zatknú aj jeho iba preto, že sa vybraná skupina zločincov bude cítiť ohrozená?"

"Toto s demokraciou nemá nič spoločné a je to len odkaz všetkým statočným policajtom, prokurátorom a tajným službám, aby si nezačínali s Čurillovcami a spol., pretože dopadnú rovnako," varuje Šutaj Eštok.

"A toto všetko požehnala prezidentka Čaputová s premiérom Ódorom. Gratulujem im, že urobili ďalší krok k rozkladu bezpečnosti na Slovensku," hovorí poslanec ironicky.

Podľa politika ak by Orbán, alebo Kaczynski likvidovali pred voľbami opozíciu tak ako sa to deje teraz na Slovensku, tak by Čaputová a spol. mali plné ústa o konci demokracie a až z Bruselu by chodili delegácie na záchranu ľudských práv! Ale Orbán, alebo Kaczynski si v živote nedovolili siahnuť na slobodu opozičných politikov. A je jedno či Tuska alebo Gyurcsányho, uzavrel Šutaj Eštok.

Reprofoto z videa / Facebook Matúš Šutaj Eštok

Svedkovia ako vyšití

Národná kriminálna agentúra (NAKA) v piatok zadržala riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča obvineného v rámci akcie Rozuzlenie. Informáciu pre televíziu Markíza potvrdil riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko.

Podľa Daňka vyšetrovateľ zadržal Aláča z kolúzneho dôvodu, teda v obave, že by mohol ovplyvňovať svedkov, ďalších obvinených alebo mariť vyšetrovanie. Podľa zákona môže polícia Aláča zadržiavať najviac 48 hodín, ak prokurátor nenavrhne súdu, aby obvineného poslal do väzby.

Aláč prišiel po 10.00 h vypovedať na pracovisko NAKA v Žiline.

Podľa vyšetrovateľa spolu s ďalšími tvorili zločineckú skupinu na čele ktorej mal stáť Peter Košč prezývaný Pán X. Svedkami v Aláčovom prípade majú byť Bernard Slobodník, Lajo Makó a utajeným svedkom, ktorého spomínal PP Hamran na tlačovej konferencii Boris Beňa.

Riaditeľ SIS ALÁČ v kolúznej väzbe! BEZ ČAPUTOVEJ BY TO NEŠLO, tvrdí Fico. A TOTO SÚ SVEDKOVIA
Vyšetrovateľ s prokurátorom majú 48 hodín na to, aby sa rozhodli, či budú pre riaditeľa SIS žiadať väzbu. A ŽE NEJDE O PREVRAT! Hodnotí líder Smeru Robert fico. Ale pozrite na tých svedkov! Národná kriminálna agentúra (NAKA) v piatok zadržala... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik