Kua, to tu už dnes nikto Hegera a Letanovskú nerešpektuje? A čo ešte Dorotu?
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Demokrati zvolali na sobotu do NRSR zástupcov demokratických strán aby sa dohodli na spoločnom postupe dobra… NEPRIŠLI. Kua, to tu už dnes nikto Hegera a Letanovskú nerešpektuje? Toto sa s miernou iróniou opýtal na sociálnej sieti bývalý poslanec parlamentu za KDH Alojz Přidal.

Ku krátkemu statusu priložil aj najnovší výplod novopečenej demokratky speváčky Doroty Nvotovej a okomentoval ho slovami: "V tej 2% strane musia asi ten chemoprén fetovať."  

Sú schopní fungovať iba v kategórii dobro a zlo

Reagovala aj novinárka Anka Žitná: "Stále sú schopní fungovať iba v kategórii dobro a zlo. Profesionalita nula. Namiesto koncepčných riešení sústavná posadnutosť Ficom. Plus lgbt a Ukrajina. A to isté sľubujú aj ďalej. Potom sa divia, že toho už ľudia majú plné zuby."

Demokrat Heger SOPTÍ: Pán Fico, s tými Vašimi BLUDMI nás neoklamete!
Vy nie ste obeť! Vy ste otec celého monštruózneho korupčného systému. Odkázal cez sociálnu sieť Eduard Heger (Demokrati) Robertovi Ficovi. Reagoval tak na sobotnú tlačovú konferenciu Smeru-SSD. Na tlačovej besede predseda strany SMER reagoval... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik