Dohodne sa kajúcnik Slobodník o vine a treste?
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Špecializovaný trestný súd vytýčil na pracovisku v Banskej Bystrici na pondelok 21. augusta verejné zasadnutie, na ktorom má schvaľovať dohodu o vine a treste medzi prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry a bývalým policajným funkcionárom Bernardom Slobodníkom.

Ako vyplynulo z iného súdneho pojednávania, prokurátor pre bývalého šéfa Národnej jednotky finančnej polície Národnej kriminálnej agentúry za tri korupčné skutky navrhuje dvojročný trest väzenia podmienečne odložený na dobu troch rokov.

Dohoda sa týka troch skutkov. Ide konkrétne o prijatie úplatku v kauze Valčeky, v rámci ktorej bol vyšetrovaný príbuzný exministra Petra Žigu Štefan Žiga, ďalej v kauze, v ktorej je obvinený poslanec parlamentu Martin Borguľa a tiež v prípade Miroslava J.

Riaditeľ SIS ALÁČ v kolúznej väzbe! BEZ ČAPUTOVEJ BY TO NEŠLO, tvrdí Fico. A TOTO SÚ SVEDKOVIA
Vyšetrovateľ s prokurátorom majú 48 hodín na to, aby sa rozhodli, či budú pre riaditeľa SIS žiadať väzbu. A ŽE NEJDE O PREVRAT! Hodnotí líder Smeru Robert fico. Ale pozrite na tých svedkov! Národná kriminálna agentúra (NAKA) v piatok zadržala... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik