Demokrat Heger SOPTÍ: Pán Fico, s tými Vašimi BLUDMI nás neoklamete!
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Vy nie ste obeť! Vy ste otec celého monštruózneho korupčného systému. Odkázal cez sociálnu sieť Eduard Heger (Demokrati) Robertovi Ficovi. Reagoval tak na sobotnú tlačovú konferenciu Smeru-SSD.

 

Na tlačovej besede predseda strany SMER reagoval na včerajšie výroky prezidentky, povereného premiéra Ódora a policajného prezidenta Hamrana. Včera sa totiž prví menovaní jednostranne postavili na Hamranovu stranu, na stranu čurillovcov a Lipšica.

Pani prezidentka vždy podporovala kriminalizáciu opozície

"Pani prezidentka sa postavila aj za čurillovcov, keď boli obvinení. Pýtame sa, čo má s vojnou policajtov útok na riaditeľa Národného bezpečnostného úradu? Riaditeľ NBÚ je obvinený zo zneužívania právomocí verejného činiteľa kvôli tomu, že prijímal nejaké personálne rozhodnutia na svojom pracovisku voči nejakým ľuďom. A nám sa pokúša pani prezidentka a pán Ódor nahovoriť, že to je nejaká vojna policajtov. Klamete. Útok na riaditeľa NBÚ je preto, lebo tu máme ľudí ako je Lipšic, ktorý už dávno bezpečnostnú previerku nemal mať, sú tu čurillovci, ktorí už dávno o previerky mali prísť a je tu celý okruh ľudí, ktorí musia mať pre svoj výkon práce bezpečnostné previerky a obávajú sa, že NBÚ v krátkom čase bude musieť prijať nejaké rozhodnutia, pretože už je to neudržateľné. Preto útok na pána Konečného, ktorý podľa mňa bude zadržaný a pôjde do väzby kvôli personálnym rozhodnutiam, ktoré robil na NBÚ. Nie je žiadna vojna policajtov,“ uviedol R. Fico.

Čo má ďalej spoločné s vojnou policajtov zadržanie riaditeľa SIS Aláča? Potrebujú iba dostať pod kontrolu SIS, teda za týmto útokom nie je nič iné, len nájsť formálny dôvod na jeho odvolanie z funkcie. Teda ak by získali SIS, ak odstavia vedenie NBÚ, majú pod kontrolu NAKA, ÚŠP,  Vojenské obranné spravodajstvo a aj celú armádu. A po výsledkoch parlamentných volieb, ktoré by sa im nepáčili prezidentka povie, že nepoverí víťaza volieb zostavením vlády a Ódor bude vládnuť ďalej.

FICO VERZUS ŠIMEČKA: PS vyzýva na odvolanie riaditeľa SIS! Potrebujú ju dostať pod kontrolu, hovorí Fico
Mimoparlamentné Progresívne Slovensko (PS) vyzýva na odvolanie riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča, ktorého Národná kriminálna agentúra (NAKA) obvinila v rámci akcie Rozuzlenie. Predseda hnutia Michal Šimečka zdôraznil vážny... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Heger: Nás neoklamete

"Aj keď budete tie svoje klamstvá opakovať 100-krát, dokonca 1.000-krát, nás neoklamete, nás nevystrašíte, nás neumlčíte. Dnes už všetci vidíme, že Vaše reči o manipulovaní vyšetrovania sú čisté bludy. Veď prečo by ste strihali nahrávky, ak by ich celé znenie potvrdzovalo Vaše slová? Vy nie ste obeť! Vy ste otec celého monštruózneho korupčného systému," soptí Heger.

"Tiež hovoríte, že pred voľbami by polícia nemala, hoci má dôkazy, nikoho z politikov alebo funkcionárov obviniť, lebo je to zásah do volieb. Nie, pán Fico, polícia nemôže prispôsobovať svoje konanie podľa toho, o koho sa jedná, alebo či je pred voľbami. Spravodlivosť nepozná a v demokratickej krajine ani nesmie poznať niečo ako predvolebný čas, politické tričko alebo funkcia. Pred spravodlivosťou musí mať každý, kto sa dopúšťa trestnej činnosti, rešpekt a musí vedieť, že politika ani politici ho pred spravodlivosťou neuchránia," pokračuje demokrat.

"Dámy a páni, nenechajme sa znepokojiť Robertom Ficom a ani ďalšími, ktorí sa snažia spochybniť výkon spravodlivosti. Či už je to Hlas, Sme rodina alebo extrémisti. Voľby budú o tom, či chceme na Slovensku demokraciu aj po 30.9.," uzavrel predstaviteľ dvojpercentnej strany Heger.

Tódová zvolala FUN CLUB a rozoberali súdnu radu: SÚDRUŽKY BOLI NA PAMELU PODLÉ A NANIČHODNÉ! (VIDEO)
Kauza Tódová - Záleská ešte stále nedá spávať jej hlavným protagotistkám. V utorok 15. augusta sa Pamela Záleská postavila pred Súdnu radu, na ktorej mala prítomným sudcom čo vysvetľovať. Hoci predseda Súdnej rady (SR) SR Ján Mazák evidentne stál... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik