Čakajte PRAVÝ TROPICKÝ víkend: Teploty vyskočia až k +35 °C!
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková
Počasie je počas tohto leta ako na hojdačke. Teplé dni striedajú chladnejšie, udrú aj búrky, či lejaky, a nechýbajú ani horúce dni. No, a práve pekelné horúčavy nás čakajú cez víkend.

„Do Európy mieri ďalšia vlna horúčav, ktorá prinesie teploty nad +40 °C. Tepelná kupola sa usadí nad Francúzskom, kde zotrvá niekoľko dní. Horúco bude aj na Slovensku!“ napísali na www.imeteo.sk.

Horúce dni s vysokými teplotami však zasiahnu aj iné krajiny. Napríklad aj takú strednú Európu, kam patríme aj my. Preto je dobré sa prichystať na dni s nadpriemernými teplotami, doplnili na spomínanom webe..

„Na našom území síce teploty nad +40 °C nehrozia, ale teploty budú stúpať k +35 °C, lokálne môže byť ešte teplejšie,“ uviedli na imeteo.sk.

Truban naložil Záleskej: Tak TOTO si vypočujte! TO JE SILA (VIDEO)
Bývalý predseda súdu Michal Truban hovorí v reláciii Anky Žitnej Teraz takto o kvalite práce podriadenej, Pamely Záleskej. Sudkyni Záleskej merajú dvojakým metrom O vplyve vzťahu sudkyne a novinárky na ich prácu, o pochybnostiach o kvalite práce... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik