Bielik: Matovič sa cíti ako MUŽ PRED TANKOM z fotky môjho otca! (VIDEO)
19 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Matovičovi by som jednu nikdy nenatiahol, slabších nebijem! Šimon Žďárský sa moderátora Petra Bielika vo svojej relácii na Startitupe pýtal na jeho nedávnu konfrontáciu s predsedom OĽaNO Igorom Matovičom.

Ako sa do hory volá, tak sa z nej aj ozýva!

Bielik sa v relácii vyjadril, že na Slovensku ešte nebol politik typu Igora Matoviča, aj pokiaľ ide o jeho slovník a spôsob vyjadrovania. Žďárský sa Bielika pýtal aj na jeho možné antipatie voči Matovičovi, načo mu Bielik odpovedal, že moderátori sú platení za to, aby žiadne antipatie nemali, ale majú pristupovať ku každému rovnako.

Matovič je podľa Bielika zahľadený do fotografie jeho otca, ktorá zachytáva muža s odhalenou hruďou pred okupačným tankom. Hneď na ich prvom spoločnom stretnutí sa Bielika podľa jeho slov pýtal, či by fotografiu mohol použiť na svojich volebných bilbordoch. Bielik konštatuje, že toto je pre jeho rodinu neakceptovateľné, zaviazali sa, že neumožnia takéto použitie žiadnemu politikovi. Keď sa Bielik Matoviča pýtal, čo ho vedie k záujmu o túto fotografiu, dostal odpoveď, že Matovič sa cíti ako ten muž s odhalenou hruďou.

Žďárský ďalej zrekapituloval problematickú časť Bielikovej diskusie s Matovičom, v ktorej Bielik poukázal na Matovičovo plagiátorstvo v prípade jeho diplomovej práce. Spýtal sa, či to bolo profesionálne, poukázať v tej chvíli na Matovičovu diplomovku. Bielik na to odpovedal, že ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Podľa Bielika, pokiaľ na neho Matovič vyťahoval, čomu všetkému vraj on nerozumie, potom je podľa moderátora TA3 relevantná otázka, čomu vlastne rozumie samotný Matovič.

Pani prezidentka! Toto nie je americký trhák, ale slovenská realita!
Kauza policajný prevrat pokračuje aj podľa europoslankyne Kataríny Roth Neveďalovej (Smer-SSD). Aj napriek tomu, že dvaja z troch najvyšších ústavných činiteľov sa tvária, že sa vlastne nič nedeje, Roth Neveďalová je presvedčená, že rôznych... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Rozprávam sa s jedným Matovičom či dvomi?

Bielik pripomenul, že kauzu Matovičovej diplomovky vytiahli novinári z Refresheru. Tí odhalili, že Matovič bol dokonca na spoločnej dovolenke s oponentom svojej diplomovej práce. Sestra tohto oponenta spomínanú prácu písala a dotyčnú dovolenku zaplatil sám Matovič, pripomína ďalej Bielik. „No tak už potom neviem, čo iné svedčí o tom, že tú diplomovku kúpil, že takýmto spôsobom sa ako keby odmenil oponentovi a jeho sestre,“ hovorí Bielik. Je to smiešne, že momentálne to popiera, myslí si Bielik, ktorý pripomína, že tu ide o informácie, ktoré sú už dlhé roky zverejnené. Bielik nečakal, že Matovič bude takéto dávno známe informácie spochybňovať.

Bielik hovorí, že Matovič o ňom tvrdil, že si vymýšľa, napríklad pokiaľ išlo o tému nákupu testov na covid. Pripomenul pritom, že predsa informáciu o jeho známom, ktorý nakupoval testy, potvrdil sám Matovič v rámci svojho vystúpenia v parlamente. Bielik si podľa svojich slov v takom momente nie je istý, či sa práve rozpráva s jedným Igorom Matovičom alebo s dvoma Igormi Matovičmi.

Viac vo videu:

(912) Moderátor Bielik: Matovič sa cíti ako muž pred tankom z fotky môjho otca - YouTube

DEKAN PF UK BURDA: HAMRAN nemá čo hľadať na svojej stoličke!
Čo sa na Slovensku vôbec deje? Z kusých informácií, ktoré máme či už od politikov, alebo z tlačovej konferencie policajného prezidenta podľa dekana Právnickej fakulty Univerzity Komenského (PF UK) Eduarda Burdu vieme, že boli zadržaní ľudia, ktorí... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik