Šutaj Eštok zverejňuje dôkaz! ŠIMEČKA PRICHYTENÝ PRI KLAMSTVE O HAMRANOVI
18 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

"ŠIMEČKA PRICHYTENÝ PRI KLAMSTVE O HAMRANOVI," píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok zo strany HLAS - SSD a zverejňuje dôkaz.

"Keď vo včerajšej televíznej relácii Peter Pellegrini poukázal na prepojenie policajného prezidenta s Progresívnym Slovenskom, Šimečka sa zaprisahával, že to nie je pravda. Vraj nikdy na žiadnom ich evente nebol," píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Tu je fotka ako dôkaz, dodáva Šutaj Eštok.

"Hamran ešte ako šéf policajného komanda LYNX na predvolebnom mítingu PS s ich bývalým predsedom Trubanom si prezerajú ich predvolebné letáky. Pochybuje vôbec ešte niekto o tom, v koho prospech majú ovplyvniť voľby tieto politicky motivované zatýkania?" Pýta sa v závere príspevku Šutaj Eštok.

FOTO: Facebook: Matúš Šutaj Eštok

Štvrtkový zásah Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) je snahou ovplyvniť výsledok septembrových parlamentných volieb. Vyplýva to z vyjadrenia predsedu strany Hlas-SD Petra Pellegriniho v štvrtkovej relácii TV Joj Na hrane. Predseda Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka nesúhlasí s tým, že má ísť snahu o poškodenie opozície. Poukazuje, že na to neexistuje jediný dôkaz.

"Atak jednej bezpečnostnej zložky na najvyšších predstaviteľov ďalších bezpečnostných zložiek štátu šesť týždňov pred parlamentnými voľbami je neprípustnou snahou ovplyvniť atmosféru pred voľbami aj samotný výsledok volieb," spresnil Pellegrini.

V súčasnosti je podľa neho v bezpečnostných zložkách chaos, ktorý považuje za ohrozenie ústavného fungovania SR a zachovania demokratických inštitútov.

Šimečka označil situáciu za závažnú

"Nie preto, lebo je predvolebná kampaň. Preto, lebo sú obvinení šéfovia tajných služieb," podotkol. Zásah NAKA je podľa neho výsledkom zhromaždenia dostatku dôkazov, aby sa mohlo pristúpiť k obvineniam. "Teraz by sme to mali nechať v rukách prokurátora, v rukách súdu," doplnil.

Pellegrini zopakoval, že poslanci Národnej rady SR pôsobiaci v mimoparlamentnom Hlase-SD otvorenie mimoriadnej parlamentnej schôdze v tejto veci podporia. Nezaradený poslanec Tomáš Valášek, ktorý je členom mimoparlamentného PS, schôdzu podľa Šimečku nepodporí.

Viac v článku:

PELLEGRINI SA JASNE VYJADRIL K "ATAKU BEZPEČNOSTNÝCH ZLOŽIEK!"
Štvrtkový zásah Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) je snahou ovplyvniť výsledok septembrových parlamentných volieb. Vyplýva to z vyjadrenia predsedu strany Hlas-SD Petra Pellegriniho v štvrtkovej relácii TV Joj Na hrane. Predseda Progresívneho... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik