Poslanec Smer SSD: Hlavou mafie je Čaputová
18 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Ľuboš Blaha, podpredseda Smer-SSD si myslí, že Zuzana Čaputová kryje liberálnu mafiu. Podľa poslanca tak robí preto, že ona sama je jej hlavou. V jeho presvedčení ho utvrdzuje dnešné vyjadrenie prezidentky po zasadnutí Bezpečnostnej rady SR. Tá sa konala v piatok ráno práve na výzvu prezidentky kvôli štvrtkovému masívnemu zatýkaniu ľudí vo vedení bezpečnostných zložiek štátu.

Podpredseda najsilnejšej opozičnej strany reaguje na slová prezidentky, ktorá tlmočila výsledok zasadnutia Bezpečnostnej rady spôsobom, že vyšetrovania, ktoré prebiehajú sú štandardné. Blaha si myslí, že Čaputová to nevidí, lebo tomu šéfuje. Keby to tak nebolo, mala šancu konať a odvolať kompetentných, lenže hnutie PS a Policajný zbor (PZ) sú v súčasnosti ako dvojičky. Blaha upozorňuje, že už aj novinári, ktorí Čaputovej držali chrbát, sa hlásia, že to, čo sa deje, nie je v poriadku.

Všetko je, ako má byť

„Žiadny policajný prevrat na Slovensku neprebieha, prebieha vyšetrovanie trestných činov, o ktorých rozsahu sa v médiách veľa popísalo," uviedla prezidentka s tým, že viaceré podozrivé osoby sa už priznali, viacerí sú obvinení a niektorí aj právoplatne odsúdení. Hlava štátu rozumie, že občania sú zmätení a nevedia, čomu veriť. „Akýkoľvek policajný zásah vo vedení bezpečnostných zložiek je z hľadiska fungovania demokracie veľmi citlivý. Nehovoriac o tom, že tieto kroky sú pozorne vnímané nielen doma, ale aj v zahraničí," povedala a verejnosť ubezpečila, že všetky dotknuté inštitúcie vedú ich námestníci a vykonávajú potrebné kroky k partnerom v zahraničí i doma.

„Čaputová asi žije na Marse. Dnes sa postavila pred kamery, vraj všetko je v poriadku, nič sa nedeje, orgány fungujú, je nám sveta žiť,“ žasne Blaha.

VYHLÁSENIE Zuzany Čaputovej PO ZASADNUTÍ BEZPEČNOSTNEJ RADY
Žiaden policajný prevrat v štáte sa nekoná. Chod inštitúcií, ktorých členovia boli obvinení po zásahu Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), je zabezpečený a sú funkčné. Vyhlásila to prezidentka SR Zuzana Čaputová po piatkovom rokovaní bezpečnostnej... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Jej citlivé vnímanie Slovensku nepomáha

„Ona si nevšimla, že sa jej milovaní čurillovci mstia Diane Santusovej za to, že ich vyšetrovala? Nevšimla si, že Hamranova SS terorizuje SIS a NBÚ?  Štát v rozklade a panička sa zmôže akurát na to, že je to "citlivé". No jasné, poďme "citlivo vnímať", madam, to Slovensku fakt pomôže. A Čaputová sa ešte prikrýva prokuratúrou a súdmi. Hovorím - ona spadla z Marsu. Nevšimla si, ako tupo zaútočil jej Himmlerík včera na generálneho prokurátora Maroša Žilinku? On zastrašuje GP, to nevidí?,“ soptí Ľuboš Blaha a prezidentke pripomína, že toto, čo sa tu deje, má na svedomí spolitizovaný špeciálny prokurátor.

VYHLÁSENIE Ľudovíta ÓDORA, PO ZASADNUTÍ BEZPEČNOSTNEJ RADY
Premiér Ľudovít Ódor deklaroval, že po rozhodnutí prokurátorov a súdov bude konať voči aktérom kauzy Rozuzlenie, či už je to Slovenská informačná služba (SIS) alebo Policajný zbor. Vyhlásil to po piatkovom zasadnutí bezpečnostnej rady v súvislosti... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Progresívcom sa to celé rozpadlo

„Nevšimla si madam, čo na súdoch aktuálne vyvádza šialené lesbické duo Záleská -  Tódová? Nenávistná liberálna novinárka si krúti sudkyňou, ako sa jej zachce - to toto je tá záruka spravodlivosti? Čaputová zjavne nepochopila, že sa im to Progresívcom celé rozpadlo. Celá tá ich špinavá vojna proti opozícii. Už im nikto neverí,“konštatuje Blaha a ako príklad uvádza novinára-komentátora Daniša, ktorý bol celé roky zaryto proti Smeru, dnes už aj nad Hamranom zlomil palicu a vyčíta mu oháňanie sa Kuciakom a neušiel mu ani Soltészov výrok

Reprofoto z Facebooku A. S.

Dvojičky PZ a PS

„Nikto neverí tomu, že zrovna šesť týždňov pred voľbami má Lipšic s Hamranom objektívny dôvod na veľké politické čistky - už len Čaputová sa tvári ako tri čínske opice. Nepočuje, nevidí. Celé Slovensko ale vidí na vlastné oči, že Hamranove komandá zastrašujú opozíciu a snažia sa prevziať moc v štáte. Takto dopadol Policajný zbor. PZ je na nerozoznanie od PS,“ myslí si Blaha dodáva, že perzekúcie počas predvolebnej kampane vníma ako pokus o manipuláciu volieb. Prezidentka to nevidí, lebo to sama organizuje a aj jej žaloby na Roberta Fica hovoria podľa Blahu o jej sebestrednosti.

Zase raz mohla konať a nekonala

„Dnes mala možnosť vyšmariť Ódora aj s Hamranom a upokojiť situáciu. Namiesto toho celému Slovensku ukázala, že bezpečnostné zložky ovládla liberálna mafia - prebieha tu učebnicový štátny prevrat.  Generálny prokurátor Maroš Žilinka je ďalší na rade. Chobotnica sa mstí a zametá stopy. Kým má Generálna prokuratúra čas, mala by všetkých týchto kriminálnikov nechať zadržať a obviniť,“ píše na Telegrame Blaha a menuje Lipšica, Hamrana a čurillovcov, ktorí podľa neho vytvorili organizovanú zločineckú skupinu a zneužili právomoci verejného činiteľa.

„A keď začnú spievať, Čaputová bude ešte veľmi citlivo vnímať. Môže prskať, môže kopať do Smeru - karma sa blíži. Bye-bye, Susan,“ uzatvára Ľuboš Blaha.

Situácia je vážna: Bezpečnostná rada zasadá
O tom, že situácia je vážna, nepochybuje už ani premiér, ktorý na piatok (18.8.) ráno zvolal Bezpečnostnú radu (BR) štátu, k čomu ho vo štvrtok na poludnie vyzvala prezidentka Zuzana Čaputová. Zasadnutie BR si vyžiadali masívne zásahy NAKA voči... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik