Riaditeľ SIS ALÁČ v kolúznej väzbe! BEZ ČAPUTOVEJ BY TO NEŠLO, tvrdí Fico. A TOTO SÚ SVEDKOVIA
19 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Vyšetrovateľ s prokurátorom majú 48 hodín na to, aby sa rozhodli, či budú pre riaditeľa SIS žiadať väzbu. A ŽE NEJDE O PREVRAT! Hodnotí líder Smeru Robert fico. Ale pozrite na tých svedkov!

Národná kriminálna agentúra (NAKA) v piatok zadržala riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča obvineného v rámci akcie Rozuzlenie. Informáciu pre televíziu Markíza potvrdil riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko.

Podľa Daňka vyšetrovateľ zadržal Aláča z kolúzneho dôvodu, teda v obave, že by mohol ovplyvňovať svedkov, ďalších obvinených alebo mariť vyšetrovanie. Podľa zákona môže polícia Aláča zadržiavať najviac 48 hodín, ak prokurátor nenavrhne súdu, aby obvineného poslal do väzby.

Aláč prišiel po 10.00 h vypovedať na pracovisko NAKA v Žiline.

Podľa vyšetrovateľa spolu s ďalšími tvorili zločineckú skupinu na čele ktorej mal stáť Peter Košč prezývaný Pán X. Svedkami v Aláčovom prípade majú byť Bernard Slobodník, Lajo Makó a utajeným svedkom, ktorého spomínal PP Hamran na tlačovej konferencii Boris Beňa.

Krajskí prokurátori vyzývajú policajného prezidenta Štefana Hamrana!
Krajskí prokurátori vyzývajú policajného prezidenta Štefana Hamrana k zdržanlivosti a slušnosti v jeho komunikácii na verejnosti. Žiadajú tiež, aby neznevažoval prokuratúru. Reagovali tak na Hamranove vyjadrenia počas štvrtkovej (17. 8.) tlačovej... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

RIADITEĽ SIS M. ALÁČ ZADRŽANÝ. A ŽE NEJDE O PREVRAT!

"Riaditeľa SIS M. Aláča NAKA zadržala a ako dôvod uviedla, že môže ovplyvňovať svedkov. To sa nedá bez predbežného súhlasu špeciálnej prokuratúry. Takýto zásah nie je možný bez vedomia prezidentky Z. Čaputovej," vysvetľuje Robert Fico na sociálnej sieti.

"Tá si počká na rozhodnutie súdu o väzbe a ak súd skonštatuje, že obvinenie je zákonné, Aláča odpáli. Aby posilnila pozície Progresívneho Slovenska v bezpečnostných zložkách. Už majú ministerstvo obrany a vojenské spravodajstvo, plne kontrolujú ministerstvo vnútra, Úrad špeciálnej prokuratúry, po odvolaní Aláča dostanú aj SIS. Potom po voľbách 30. 9. 2023 prezidentka odmietne poveriť víťaza volieb zostavením vlády a jej sluha Ódor môže kľudne vládnuť ďalšie mesiace," načrtáva možný scenár opozičný líder,

"Sorosova Čaputová – demokracia na Slovensku – 1:0! A prezidentka podá na mňa za toto všetko trestné oznámenie. Preboha, Slovensko, zobuďme sa! Toto je normálny prevrat," uzavrel Fico.

Zuzana Čaputová podáva trestné oznámenie na Roberta Fica! Fico má odkaz!
"Už majú ministerstvo obrany a vojenské spravodajstvo, plne kontrolujú ministerstvo vnútra, Úrad špeciálnej prokuratúry, po odvolaní Aláča dostanú aj SIS. Potom po voľbách 30. 9. 2023 prezidentka odmietne poveriť víťaza volieb zostavením vlády a... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme