BORIS KOLLÁR ŠOKUJE SLOVAMI O SVADBE! CHCE SA OŽENIŤ! (Galéria)
18 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Dostať súčasného predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) do manželského stavu, to je tajný sen asi mnohých žien túžiacich po dobre zabezpečenom živote. Ono to však nie je až také ľahké – detí, ako smetí, mamičky rovno na futbalové družstvo aj s nejakou tou náhradníčkou, ale obrúčka od Borisa nikde... No môže on za to, že nie a nie nájsť tú pravú?

Za tie roky, čo sa pohybuje v „bulvárnych vodách“ slovenského spoločenského rybníka, o ňom povznikalo množstvo fám a klebiet. On sám tvrdí, že ženatý bol len na chvíľku, aj to vzniklo zo žartu. Celkom vážne nie sú asi ani jeho reči o tom, ako sa chce oženiť s tou pravou, pretože žiadna nemôže očakávať, že sa zmení. Možno práve to očakávala Barbora Richterová, ktorá zmedializovala nejednu Kollárovu kauzu, ktorú by inak médiá zamietli pod koberec. O rozruch sa postarala aj Patrícia Vitteková, ktorá vďaka Richterovej a Kollárovi absolvovala detektor lži.

Hľadá tú pravú

Účastníčky súťaží krásy, modelky, herečky či športovkyne sú viac, či menej súčasťou bulvárneho sveta, v ktorom sa Kollár pohybuje už viac, ako 30 rokov.

„Samozrejme, že sa chcem oženiť. Hľadám tú pravú, a keď konečne príde, tak to nastane,“prekvapuje Kollár, vnímaný skôr, ako seladón. V súvislosti so svadbou sa hovorí o manželstve Borisa s Lindou Rezešovou, 1996.

Frčíte diaľnicou do Chorvátska a zrazu sa mihne niečo nezvyčajné (FOTO)
Poznáte to. Frčíte si to diaľnicou tesne pod hranicou povolenej rýchlosti, dávate pozor na cestu pred sebou a tiež na jej perifériu, kde míňate desiatky reklám. Až zrazu máte chuť "dupnúť" na brzdu, lebo vám preblikne niečo absolútne... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Je to pravda

„Je to pravda a doteraz je to moja právoplatná manželka v Amerike. Na gondole sme sa zobrali a potom sme tomu pánovi povedali, nech zahodí ten papier. Chceli sme si len urobiť žart. To, čo sa udeje v Las Vegas, má zostať v Las Vegas. V našom prípade to však nezostalo a došlo to až do Bratislavy a zverejnilo sa to v bulvári. Zrealizovali sme to, lebo bez toho by sme sa na gondolu nedostali. S papierom sme následne išli do hotela, kde sme mali priateľov z USA, a tam sme si z toho robili žarty. Bola to dobrá zábava a taký mladícky žart,“ zaspomínal si Kollár.

Tak hľadá, alebo sa bojí výčitiek?

„Ja som s Barborou Richterovou fungoval dvanásť rokov. Každý vie, že sa mi ženy páčia, preto žijem sám, preto som sa nikdy neoženil, aby mi to nikto nemohol vyčítať,” konštatuje Kollár na margo svojho vzťahu so ženou, ktorá mu v ostatnom roku robí nemalé problémy. On sám je presvedčený, že sa o syna Artura, ktorého má s Barborou, staral nadštandardne. A nie len oňho.

„Dostala absolútne excelentné zázemie od rodinného domu, auta, školy, kabeliek, apartmánov, cestovala po celom svete. Očakávať odo mňa, že zajtra sa zmením a budem sedieť každý večer doma, to už asi nie je možné v mojom prípade,“ pripomína, takže ktovie, ako je to s tým jeho hľadaním tej pravej.

Očakávala Richterová domaseda?

Hoci sa mediálne výpady Barbory Richterovej voči Borisovi Kollárovi zdali, len ako žiarlivostné scény ohrdnutej milenky, postupom času začali nadobúdať rozmery politického boja a Richterová si podala už aj Kollárových voličov. Tým vyčíta, že si popri Borisovom kortešačkovom rozdávaní balónov pozabudli všimnúť škandál ministerstva, ktoré viedol nominant Sme rodina a jeho investície práve do reklamy v rádiách práve straníckeho šéfa.

Barbora Richterová, mamička dvoch z trinástich Kollárových detí na sociálnej sieti konštatuje, že Kollár zneužíva svoju pozíciu a pozície nominantov s tým, že „existuje obrovský rozdiel medzi jeho legálnymi príjmami a jeho výdavkami. Ale jeho sympatizantom je to úplne jedno.“

Richterová už upozorňuje aj voličov Borisa Kollára
Nadácia Zastavme korupciu (NZK) sa „pozrela na zúbky“ Borisovi Kollárovi a zistila, že predseda parlamentu má „na krku“ kauzu podobnú tej, na akej padol exminister Samuel Vlčan. Neušlo to ani Barbore Richterovej, ktorá si tentokrát popri kampani... Čítať ďalej
03 | 08 | 2023 | Eka Balašková

S potomstvom sa netají

Bulvár zaujíma, koľko detí Kollár vlastne má. Oficiálne číslo je trinásť, no hovorí sa minimálne o dvoch ďalší. Kollár priznáva, že „na každom šprochu pravdy trochu“, ale vzápätí konštatuje, že on tajiť nemá čo.

„Jedine, že sa dohodnem s partnerkou na tom, že nechce byť verejne prepieraná, tak v takom prípade rešpektujem jej názor,“ upozorňuje na voju diskrétnosť.

Posteľ v kancelárii

Andrej Danko so svojim tvrdením o posteli v kancelárii predsedu NR SR Kollárovi pripadá, ako človek, ktorý má problém so zníženým vnímaním reality, alebo nejakým komplexom.

„Áno, mal som posteľ, ale už ju nemám. Andrej Danko si asi nevšimol, že som mal ťažkú autohaváriu, kde som skoro prišiel o život. Musel som nosiť „lešenie“ – konštrukciu priskrutkovanú k hlave. Cez to všetko, že som bol na PN-ke, išiel som hlasovať do parlamentu. Vydržal som maximálne chvíľu, 5-10 minút, sedieť, potom som sa musel presunúť do kancelárie a ľahnúť si, lebo som nevedel sedieť, stáť alebo chodiť a potreboval som ležať. Na základe toho mi tam dali posteľ,“objasňuje Kollár.

Do chomúta? Ale kdeže, na detektor lži

Jednou z tých, ktoré od Kollára zrejme očakávali obrúčku, bola aj Barbora Richterová. Jej aktivity proti Kollárovi ju doviedli až na detektor lži. A nie len ju, aj inú ženu, ktorá robila štafáž Kollárovi na pamätnej tlačovej besede, kde hovoril o „decku“ a bránila ho Patricia Vitteková.

,,Predpokladám, že keď bola s Borisom toľké roky šťastná a doteraz jej nevadilo, že medzi jej prvým a druhým synom už majú jej deti zopár nevlastných súrodencov, tak snáď nebola natoľko naivná. Chápem, že po pôrode môže byť žena citlivá, ale nemá právo verejne klamať, urážať každého, kto jej protirečí a byť zákerná, pomstichtivá a zlá. A to, čo sa jej teraz stalo, ona sama spravila Andrei Heringhovej,” zamyslela sa nad Richterovej konaním Patrícia Vitteková.

ŠOU POKRAČUJE: Richterová nazvala Vittekovej dcéru prostitútkou! Speváčke PRASKLI NERVY
Barbora Richterová absolvovala pred časom vyšetrenie na detektore lži. Chcela dokázať, že jej tvrdenia sú pravdivé a Boris Kollár a Patricia Vitteková sú klamári. No nezostalo iba pri tom. Okrem vyťahovania špinavého prádla na predsedu parlamentu... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ilustračný obrázok Boris Kollár
Ilustračný obrázok Boris Kollár
Zdroj: reprofoto FB
Boris Kollár si k svojmu divadlu prizval aj Patriciu Vittek
Boris Kollár si k svojmu divadlu prizval aj Patriciu Vittek
Screenshot z videa
Vytočený Boris Kollár v diskusii na Ta3
Vytočený Boris Kollár v diskusii na Ta3
screenshot z videa
Kollár sa rád obklopuje krásnymi ženami
Kollár sa rád obklopuje krásnymi ženami
Barbora Richterová, Boris Kollár, Alexandra Horňáková/IG/AH
Kollár svojim aktuálnym dámam srdca dopraje
Kollár svojim aktuálnym dámam srdca dopraje
Screenshot IG Boris Kollár
FB/Barbora Richterová
Pri pohľade na Kollárove bilbordy Richterová zúri. A čo občan? Dá sa podľa nej kúpiť za balón
Pri pohľade na Kollárove bilbordy Richterová zúri. A čo občan? Dá sa podľa nej kúpiť za balón
Facebook / Barbora Richterová
Aj Barbora Balúchová patrí do šíku Borisových žien
Aj Barbora Balúchová patrí do šíku Borisových žien
Barbora Balúchová / Facebook (Barbora Balúchová)
Spokojná Laura ešte v očakávaní
Spokojná Laura ešte v očakávaní
Instagram / Laura Vizváryová
Ilustračný obrázok Boris Kollár
Boris Kollár si k svojmu divadlu prizval aj Patriciu Vittek
Vytočený Boris Kollár v diskusii na Ta3
Kollár sa rád obklopuje krásnymi ženami
Kollár svojim aktuálnym dámam srdca dopraje
Pri pohľade na Kollárove bilbordy Richterová zúri. A čo občan? Dá sa podľa nej kúpiť za balón
Aj Barbora Balúchová patrí do šíku Borisových žien
Spokojná Laura ešte v očakávaní

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik