Záleská sťa MINISTER.. Čo nemá NOHY?
17 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Sudkyňa Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) Pamela Záleská pred pár dňami prišla na zasadnutie Súdnej rady (SR) SR vo veľkom štýle – služobným vozidlom s vlastným vodičom. Ide o ministerské maniére?

Na Súdnej rade sa Záleská bola vyjadriť k svojmu vzťahu s Monikou Tódovou. Na zasadnutie sa podľa právnika Lukáša Machalu priviezla veľkolepo- priam papalášsky.

Zrušila termíny

Marek Para ešte v utorok, 15. augusta na sociálnej sieti informoval, že Pamela Záleská zrušila všetky termíny hlavného pojednávania v kauze Judáš, o ktorej písala aj Tódová. Para dodáva, že pôvodne v nich konať chcela.

Mimoriadne - výrečný status obhajcu Mareka Paru
"DNES SÚDNA RADA SR dostala návrh, aby sa Magisterka práva a profesorka NEZÁKONNOSTI Pamela ZÁLESKÁ mohla vyjadriť k jej vzťahu s Monikou TÓDOVOU" - aj o tom informuje Marek Para. Mimochodom - pripomienka "Dr. Tibor Gašpar nie je v kauze... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Ako keby sa nechumelilo

Hoci sa v kauze Tatragate „chumelí“ riadne, Lukáš Machala si všimol príchod Záleskej na rokovanie SR SR.

„Sudkyňa Špecializovaného trestného súdu Pamela Záleská sa dala priviezť na zasadnutie Súdnej rady služobným vozidlom aj s poskokom,“píše Machala na Facebooku s tým, že jej príchod označil za papalášske maniere.

Facebook / Lukáš Machala | Pamela Záleská prichádza na SR SR

Luxus z našich peňaženiek

„Má zdravé ruky aj nohy, môže sa priviezť aj sama. Alebo mohla prísť aj pešo, keďže sa prejednáva jej bezprecedentné prepojenie na ”novinárku” Moniku Tódovú a na možnú manipuláciu súdnych konaní. Tento sudcovský zázrak luxusne živíme zo svojich daní,“poznamenáva právnik.

„Som za zrušenie Špeciálnej prokuratúry aj Špecializovaného trestného súdu. Zbytočné, predražené a spolitizované inštitúcie,“ uzatvára Machala.

Čo by sa asi dialo, keby v tom penzióne bola so sudcom Harabinom "Matovičova sestra"? (VIDEO)
Zuzanu Belicovú neopúšťa sarkazmus ani v tomto čudnom období. Mainstreamoví novinári a mnohí politici na čele s prezidentkou sa tvária, že napriek tomu, že spolu dovolenkujú sudkyňa pojednávajúca veľké kauzy a novinárka, ktorá ich mediálne pokrýva,... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik