Šimečka reaguje na BESNENIE NAKA
17 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

NAKA zadržala členov tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby, ktorá preverovala vyšetrovateľov NAKA známych ako čurillovci. Hamranovi chlapci zatkli aj Dianu Santusovú, ktorá tímu Oblúk velila a ktorej chceli čurilovci podpáliť auto. NAKA zasahovala aj u riaditeľa SIS Michala Aláča a jeho predchodcu Vladimíra Pčolinského. Jednoducho Hamranove, Ódorove a Čaputovej predvolebné manévre sa začali. Líder progresívcov to vidí inak.

Fico bije na poplach: Začal sa POLICAJNÝ PREVRAT!

Začal sa pokus o policajný prevrat s plnou podporou špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica, premiéra a ministra vnútra v demisii Ódora a prezidentky Čaputovej, bije na poplach na sociálnej sieti líder Smeru Robert Fico.

Cieľom prevratu je podľa Fica získanie plnej kontroly nad SIS, NBÚ a zlikvidovať všetkých vyšetrovateľov a dôkazy, ktoré sú k dispozícii proti skupine vyšetrovateľov z NAKA, tzv. Čurilovcov.

"Čaputová ako predstaviteľka PS si spolu s Lipšicom urobili z PZ SR politickú stranu, ktorú 6 týždňov pred voľbami pod vedením predsedu tejto strany Š. Harmana pustili do predvolebného ringu a tak otvorili nevídanú kapitolu moderných slovenských dejín," upozorňuje opozičný líder.

"Toto je sabotáž, útok na základy SR a tentokrát už otvorene hovorím, že za toto budú musieť niesť nielen politickú, ale aj trestnoprávnu zodpovednosť," uzavrel Fico.

ZATÝKANIE ZAČALO!
Tak Tomáš Taraba mal pravdu! Opozičný politik totiž v stredu večer na sociálnej sieti upozornil na ďalšiu plánovanú policajnú akciu. A je to tu! "Zajtra má prebehnúť ďaľšia politická predvolebná policajná akcia. Od čias sv. Cyrila a Metoda málokto... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Šimečka v defenzíve

"Neexistuje jediný dôkaz, ktorý by potvrdzoval paranoidné konšpirácie Roberta Fica o sprisahaní proti opozícii. Naopak, je čoraz viac dôkazov a rozhodnutí súdov, že za jeho vlády tu fungoval korupčný systém požierajúci Slovensko," reagoval na sociálnej sieti líder PS Michal Šimečka.

"Ficove vyjadrenia o štátnom prevrate a policajnom puči sú navyše krajne nebezpečné. A na záver. Ak Fico tvrdí, že hlavným cieľom všetkého je, aby PS vyhralo voľby, iba tým prezrádza, čoho sa v skutočnosti bojí," uzavrel europoslanec, ktorý Slovákom sľubuje právny štát. Nepomýlil sa náhodou? Nemyslel policajný štát?

OPRAVA! Aktuálne: SANTUSOVÁ ZADRŽANÁ!
Aktualizácia: Podľa najnovších informácii, šéfka vyšetrovacieho tímu Oblúk nie je medzi zadržanými. Podľa pôvodných informácii, mala byť zadržaná vo vo štvrtok, krátko po deviatej hodine ráno. Bolo zrejme len otázkou času, kedy sa čurillovci a... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik