Ide do tuhého, priatelia, pripravte sa na čokoľvek
17 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Slovensko sa dnes prebudilo do dňa, ktorý sa do histórie zapíše, ako potvrdenie policajného prevratu. Hovorí o tom policajný generál vo výslužbe Ivan Ševčík (SNS / NK), Robert Fico (Smer-SSD), alebo Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha dokonca hovorí o štátnom prevrate.

Ľuboš Blaha pripomína, že pred dnešným dianím Smer nedávno varoval. Dnes na sociálnej sieti varuje Slovensko pred osudom niektorých latinskoamerických štátov spred 40-tich rokov. Upozorňuje tiež, že dnešné dianie je jediná šanca, ako môžu čurillovci uniknúť trestu. Blaha si myslí, že celé to má za cieľ „ukradnutie volieb“, na čo je hnutie PS veľmi dobre pripravené. Robert Fico avizuje, že Smer preto zvoláva mimoriadnu schôdzu NR SR. Michal Šimečka z PS si myslí, že práve Smer sa bojí.

Prezidentkini ľudia a pomsta čurillovcov

„Dnes ráno sa stalo presne to, pred čím sme varovali - Čaputovej ľudia na NAKA spustili vlnu zatýkania, obeťou je napríklad šéf SIS. Čurillovci sa mstia,“obáva sa Ľuboš Blaha.

Čaká nás teror?

„Čurillovci sú trestne stíhaní a jediná šanca, ako uniknúť trestu, je práve to, čo dnes spáchali - policajný prevrat. Takéto niečo sa naposledy dialo v Čile, Argentíne či v Uruguaji na prelome 70. a 80. rokov - bezpečnostné zložky ovládli štát, zrušili demokraciu a spustili teror. Dnes sa deje to isté - šesť týždňov pred voľbami. To nie je náhoda. Toto sú gestapácke metódy. A snaha zmanipulovať voľby,“dvíha varovný prst poslanec za Smer.

Pellegrini JASNE: Policajné ovplyvňovanie volieb je NEPRÍPUSTNÉ
Zatýkanie najvyšších predstaviteľov bezpečnostných zložiek šesť týždňov pred parlamentnými voľbami je neprípustným ovplyvňovaním rozhodnutia voličov. Vyhlásil to predseda mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini v reakcii na zásah Národnej... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Vyhlásenie vojny v štáte

Blaha hovorí o vyhlásení vojny v štáte, pretože podľa neho nie je možné, aby Čaputovej polícia na čele s Hamranom zaútočila na SIS.

„Za celým týmto stojí Progresívne Slovensko, ktoré má svojich ľudí rozlezených po celom štáte - od Hamrana až po Čaputovú. Veľký progresivistický pochod inštitúciami,“ upozorňuje poslanec.

Prečo to robia

„Politický cieľ je jasný - ukradnúť voľby. Preto sa pokúsili strčiť do väzby Tibora Gašpara. Preto útočia na Smer. Chcú nás zlikvidovať. Hamran má jasné pokyny zhora. Čaputová pomohla Hamranovi odstrániť poslednú poistku pred štátnym prevratom - ministra Šimka. Teraz sa NAKA utrhla z reťaze a reálne pripomína nacistickú SS. Štát v štáte. Bez verejnej kontroly,“   vysvetľuje Blaha celú situáciu. Aj on upozorňuje na potrebu zastaviť PS aj s Čaputovou, kým nezrušia voľby a „nezakážu opozíciu.

Smer koná

„Smer  okamžite zvoláva mimoriadnu schôdzu parlamentu a vyzývame Čaputovú a jej esesákov, aby štátny prevrat zastavili, kým je čas. Za toto budú pykať. Nech dá madam pokyn tomu svojmu Himmleríkovi s nekonečnými komplexmi a zlatými reťazami na krku, nech túto frašku okamžite ukončí. Lebo za toto pôjde sedieť, lúzer. Sme pripravení brániť demokraciu pred progresívnym fašizmom - za každú cenu. Robert Fico to povedal jasne - je najvyšší čas aplikovať článok 32 ústavy. Právo na odpor. Potvrdzuje sa, že vo všetkom sme mali pravdu a hovoríme ju aj teraz - v ohrození sú voľby, v ohrození je demokracia,“ uzatvára Blaha.

Smer iniciuje mimoriadnu schôdzu: DIANIE NA SLOVENSKU JE POLICAJNÝ PREVRAT!
Dianie na Slovensku je policajný prevrat a prevrat v bezpečnostných zložkách. Vo štvrtok na tlačovej konferencii v Prešove to uviedol predseda strany Smer-SD Robert Fico. Podľa jeho slov bude Smer-SD iniciovať zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

O prevrate hovorí aj Fico

„O tom, čo sa dnes ráno udialo a čo sa deje, musela byť informovaná prezidentka i predseda vlády a minister vnútra v demisii Ľudovít Ódor. Samozrejme, toto sa dalo robiť, keďže to hovorí presne trestný poriadok, len so súhlasom Úradu špeciálnej prokuratúry a myslím si, že v tomto prípade si dozor nad celou vecou zobral priamo Daniel Lipšic, lebo mu ide takisto o krk, podobne ako ďalším," uviedol Fico.

Čaputová, Šimečka, foto: FB/Eduard Chmelár

Je ten, kto sa bojí Fico?

„Neexistuje jediný dôkaz, ktorý by potvrdzoval paranoidné konšpirácie Roberta Fica o sprisahaní proti opozícii. Naopak, je čoraz viac dôkazov a rozhodnutí súdov, že za jeho vlády tu fungoval korupčný systém požierajúci Slovensko," reagoval na sociálnej sieti líder PS Michal Šimečka. Podľa neho Fico svoj strach dokazuje tým, že varuje pred víťazstvom PS vo voľbách.

Šimečka reaguje na BESNENIE NAKA
NAKA zadržala členov tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby, ktorá preverovala vyšetrovateľov NAKA známych ako čurillovci. Hamranovi chlapci zatkli aj Dianu Santusovú, ktorá tímu Oblúk velila a ktorej chceli čurilovci podpáliť auto. NAKA zasahovala... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik