Humenné: V byte ležal mŕtvy muž, jeho synov zadržali
17 | 08 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Polícia vyšetruje prípad nájdeného tela mŕtveho muža v jednom z bytov v Humennom. TASR to vo štvrtok potvrdila prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

"V predmetnej veci je vedené trestné konanie na odbore kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Vzhľadom na vykonávanie prvotných úkonov trestného konania nie je možné v tejto etape vyšetrovania poskytnúť žiadne ďalšie informácie o predmetnej trestnej veci," uviedla.

Televízia Markíza informovala, že polícia našla telo 62-ročného muža zabalené vo fólii v posteli v byte jednej z bytoviek. Býval tam so svojimi dvomi synmi. Z bytu vyviedli dvoch mužov v putách. Políciu privolal sused pre šíriaci sa zápach.

Šimečka reaguje na BESNENIE NAKA
NAKA zadržala členov tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby, ktorá preverovala vyšetrovateľov NAKA známych ako čurillovci. Hamranovi chlapci zatkli aj Dianu Santusovú, ktorá tímu Oblúk velila a ktorej chceli čurilovci podpáliť auto. NAKA zasahovala... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik