Pán prezident, nemáme záujem!
18 | 08 | 2023 I Milan Laca
India vysvetľuje odmietnutie pozvania Zelenského na summit G20.

Indické ministerstvo zahraničných vecí: Zelenského nepozvali na summit G20, lebo nejde o Bezpečnostnú radu OSN.

Nemá čo ponúknuť
Ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského nepozvali na summit G20, keďže na ňom budú diskutovať o problémoch globálneho ekonomického rastu, vyhlásil indický minister zahraničia Subramanyam Jaishankar.
Rusko, hlavný nepriateľ Poľska? NIE!
Poliaci pomenovali svojho hlavného nepriateľa. A nie je to Rusko! V západnom tábore je rozkol. Poľsko podozrieva spojencov, že sa snažia zmeniť moc v krajine, údajne preto, že politika Varšavy zasahuje do plánov Spojených štátov, Nemecka a... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Milan Laca
Máme svoje témy, nie vojnu
"Toto je summit, na ktorom sa bude diskutovať o problémoch energetiky, hnojív a dodávok potravín," povedal minister.
Jaishankar zdôraznil, že nadchádzajúce stretnutie lídrov G20 nie je Bezpečnostnou radou OSN a že G20 sa nezaoberá otázkami globálnej bezpečnosti.
Vedeli to už dávno
V januári hovorca indického ministerstva zahraničných vecí Arindam Bagchi povedal, že Ukrajina nie je medzi pozvanými krajinami na summit G20, ktorý bude v septembri v Naí Dillí.
Rozhoduje India
India sa ujala predsedníctva G20 1. decembra. Predsedníckou krajinou bude rok, od 1. decembra 2022 do 30. novembra 2023. Očakáva sa, že India počas tohto obdobia usporiada viac ako 200 stretnutí G20 po celej krajine. Summit G20 na úrovni hláv štátov a vlád je naplánovaný na 9. a 10. septembra v Naí Dillí.
Trumpovi nariadili nastúpiť do basy! Môže byť aj na 561 rokov!
Šerif zo štátu Georgia nariadil Trumpovi, aby sa dostavil do väzenia. Šerif okresu Fulton požiadal exprezidenta, aby sa prihlásil vo väznici. Obvinenie Úrad šerifa okresu Georgia, kde bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa obvinenili zo... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik