Neuveriteľne krásne vyznanie europoslankyne Moniky Beňovej (FOTO)
16 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Pekný večer, taký veľmi osobný večer, prednarodeninový. Zajtra budem mať 55 rokov a tak sa chcem s tými z vás, ktorí majú záujem, podeliť o pár postrehov tohto veku," píše europoslankyňa Monika Beňová na sociálnej sieti, ktorá dnes oslavuje 55. narodeniny.

Vyznanie Moniky Beňovej zverejnené na sociálnej sieti prinášame v plnom znení.

Vraví sa, že keď chceš rozosmiať Boha, povedz mu o svojich plánoch. Nemyslím, že je to úplne tak, lebo mať v živote plány je doležité. A rovnako doležité je, ak vychádzajú z viery. Lebo viera to sú dobré úmysly.

Mám napísanú cestu a snažím sa ňou kráčať. Keď som z nej niekedy zišla, snažila som sa ju opať nájsť. Každá zlá skúsenosť bola nakoniec len návodom, ako sa vrátiť na správnu cestu. Každé zakopnutie len upozornením, čo nie je správne.

Niektoré boli ťažšie, iné menej. Vždy som prehry prijímala s pokorou. Vždy som požiadala o prepáčenie či odpustenie.

Vačšina dní však bola a je krásna. Bola som obdarená dvomi úchvatnými deťmi. Synom a dcérkou. A už aj nádhernou vnučkou. Mám po svojom boku úžasného muža, ktorý je aj mojim najlepším priateľom. Čo viac si žena može k naplneniu života želať. A tak aj dnes, v predvečer narodenín sa moje želania a modlitby sústredia na moje deti a vnučku a na mojho muža. Nič nie je doležitejšie❤️

A teda naspať k plánom. Tým mojim plánom je, byť dobrou mamou, dobrou ženou, dobrou priateľkou akokoľvek dlhá cesta mi ešte bude dopriatá. Ďakujem Bohu za každý deň s mojimi najdrahšími.

FOTO: Facebook: Monika Beňová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik