MIMORIADNE! VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA PRI KÚTOCH!
16 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Pri obci Kúty v okrese Senica došlo k vážnej dopravnej nehode. Zrazilo sa tam viacero osobných a nákladných vozidiel. Z miesta hlásia zranených. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti s tým, že obojsmerne uzavreli cestu od obce Kúty smerom na Moravský Svätý Ján.

Policajti sú na mieste vážnej dopravnej nehody, na hlavnom ťahu od obce Kúty smerom na Moravský sv. Ján. Podľa prvotných informácií sa z doposiaľ nezistených príčin zrazilo viacero osobných a nákladných vozidiel. Z miesta hlásia aj zranené osoby.

Policajti museli úplne uzavrieť zjazd z diaľnice D2 smerom na Kúty a hlavný ťah od obce Kúty na Moravský sv. Ján.

"Žiadame vodičom, aby rešpektovali pokyny policajných hliadok. Jazdite opatrne! Bližšie informácie poskytneme neskôr," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Dopravná nehoda na ceste medzi obcami Kúty a Moravský Svätý Ján, pri ktorej sa zrazilo viacero áut, si vyžiadala päť zranených osôb. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová.

"Na pomoc zraneným sme vyslali štyri posádky pozemných záchranárov a dve posádky leteckých záchranárov, spolu šesť záchranárskych tímov. Na mieste nehody ošetrili päť zranených," informovala Krčová.

Ako doplnila, podľa predbežných informácií štyria z nich utrpeli ťažké poranenia, jeden ľahké. Všetci boli transportovaní do nemocníc.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik