Matovič, Záleská, Tódová, Mazák, Čaputová... Celá táto pliaga musí ísť! (VIDEO)
16 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Pred pár mesiacmi Matovič poučoval Káčera s Naďom, že ľuďom v Michalovciach nesmú nadávať do dobytku a paviánov. A bum, dôjde do Sniny a vulgárne nadáva ľuďom. A jeho podržtašky z OĽaNO nespokojných Slovákov označujú za "agresívnych hulvátov". V čom sú iní ako Káčer a Naď? Takúto otázku si v najnovšom statuse na sociálnej sieti položil podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha.

Pánko v Snine Igorovi riadne naložil

"Matoviča v Snine ľudia takmer stĺkli. Chalan si myslí , že ľuďom zalepí ústa 500-eurovým úplatkom a trápnymi Fiatkami, ktoré sem doviezol ako posledný mafián. Ľudia si dobre pamätajú na to, ako ich hnal na celoplošné testovanie, aj to, ako po ľuďoch vrieskal, že sú múdrosráči. Celý ten Matovičov teror. A bordel. A rozklad Slovenska. Pánko v Snine mu za toto všetko riadne naložil. Zaslúžene. Matoviča museli chrániť všetky jeho podržtašky. Na čele s osmijankom Šudíkom," poriadne sa zabáva Blaha.

A pripomína, že pred pár mesiacmi Matovič poučoval Káčera s Naďom, že ľuďom v Michalovciach nesmú nadávať do dobytku a paviánov. Odštartoval si na tom kampaň a hral sa na hrdinu.

 "A bum, dôjde do Sniny a vulgárne nadáva ľuďom. A jeho podržtašky z OĽaNO nespokojných Slovákov označujú za "agresívnych hulvátov". V čom sú iní ako Káčer a Naď?," porovnáva smerák OĽaNO a Demokratov.

MATOVIČ TO NA VÝCHODE OD OBČANOV SCHYTAL! DE..le, ču..k, aj iné, vrieskali ľudia (VIDEO)
Na stretnutí občanov s lídrom OĽaNO Igorom Matovičom v Snine došlo ku konfliktu. Na sociálnej sieti sa šíri krátke video, na ktorom vidieť Matoviča v prudkej hádke s občanom. Padali ostré nadávky. „Míting“ vo východoslovenskom meste sa v utorok... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

O zábavu sa stará aj Záleská

No o zábavu sa celému Slovensku podľa Blahu stará najnovšie aj sudkyňa Záleská. "Tá napochodovala na Súdnu radu v prestrojení za Dave Gahana z Depeche Mode. Ogabaná, vystrihaná na ježka, navlečená v nejakom čiernom vreci. Ako sorry, ale toto má byť sudca? Toto má byť štábna kultúra? Baba chrápe s nenávistnou novinárkou, sudcovia sa chytajú za hlavu a ona to dáva na Depeche Mode?," zamýšľa sa nad odevnou kultúrou Pamely Záleskej.

A kladie ďalšie otázky. "A tu ešte niekto vyčíta Robertovi Ficovi, že Záleskú a Tódovú nazval lesbami? A čo sú, preboha? Však to majú aj v tej svojej skratke LGBTI plus mínus krát deleno. L ako lesby. Odrazu im prekáža, že sa o nich hovorí to, čo sú? Dve lesby, ktoré zneužili svoju moc a likvidovali predstaviteľov opozície - súdne aj mediálne."

Podľa Blahu to Záleská teraz zhadzuje na Tódovú. "Fakt hrdinské. Vraj si to má vyriešiť Denník N - ale však ESET potrebuje mať Tódovej milenku na svojom mieste, čo by riešili? Treba predsa zlikvidovať Dávida Lindtnera, dve lesby poslúžia," myslí si.

(Záleská na Súdnej rade vyhlásila, že ona ako sudkyňa konflikt záujmov necíti a poriadky by si mali urobiť v denníku N, ktorý zamestnáva jej priateľku. „Žiadny konflikt záujmov, pre boha živého, ja ako sudkyňa nemám. Konflikt záujmov môže mať novinár. To nech si vyriešia pani redaktorka Tódová a redakcia Denníka N. Ja nie som zodpovedná za publikované články,“ odkázala Záleská. Pozn. red.)

Vyberte si - klamstvo, alebo pravda?
Sudkyňa Pamela Záleská odmieta, že by vynášala informácie zo spisov. Vyplýva to z jej vyjadrenia na utorkovom zasadnutí Súdnej rady SR. "Nikdy som nevyniesla, nesprístupnila, nedala informáciu, ktorú povinnosť mám chrániť, ktorá vyplýva zo súdneho... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Záleskú neodvolali. Podľa Blahových slov preto, že na čele slovenských súdnych orgánov stoja také kreatúry ako Mazák. "Pred 89 poctivo slúžil komunistom, bol člen KSČ a prisahal na Sovietsky zväz. A 18. novembra sa prebudil ako presvedčený kapitalista, liberál a americký ťažkoodenec. Prevracač kabátov. A dnes kryje Záleskú," pripomína.

Celá táto pliaga musí ísť von!

"Liberálna mafia na čele s Čaputovou. Kvôli nim zomrel Milan Lučanský, kvôli nim brali ľuďom slobodu. Matovič, Záleská, Tódová, Mazák, Čaputová... To všetko sú hlavy najstrašnejšej hydry, aká na Slovensku existovala," varuje smerák.

A v závere dodáva: "Však nech sa len prejdú po ulici - ľudia im povedia, čo si o nich myslia. Igorko, ver mi, pred hnevom ľudí ťa nikto neochráni."

Boris Kollár POTVRDIL chýry o chystaných akciách voči SIS a GP
V rozhovore pre spravodajsky portál Online Tu a Teraz Boris Kollár (Sme rodina) reaguje na aktuálne dianie okolo zadržania Tibora Gašpara. Kollár okrem iného uviedol, že už aj on počul o chystaných útokoch na šéfa SIS a generálneho prokurátora. Je... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik