Dráčik: NEUVERITEĽNÉ, k čomu vrcholní predstavitelia niektorých štátov vyzývajú
16 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Spravodlivého človeka určite neprekvapí tvrdenie, že v každej krajine žijú dobrí aj zlí ľudia. Takže ak niekto tvrdí, že určitá krajina je čisté zlo, tak je to dôkazom toho, že on sám nie je úplne v poriadku, píše sa na webovej stránke hračkárstva Dráčik.

Názor zverejnený na webovej stránke prinášame v plnom znení.

V minulosti sme boli a aj v dnešnej dobe sme svedkami toho, že za zlé sú vydávané iba určité krajiny.

Všetci, ktorí pochádzajú odniekiaľ, ktorí sú členmi nejakého etnika, národnosti, sú dehonestovaní a zámerne je o nich vytváraný obraz negatívneho nepriateľa, ktorému sa pripisuje kolektívna vina za niečo zlé.

Tí ľudia, ktorí tomu chcú uveriť, prijmú mnohokrát vykonštruované dôkazy a propagandu, ktorá to má dokázať. Kto chce psa biť, palicu si nájde. Viď fašistické Nemecko a démonizovanie židov.

Je to neuveriteľné, že vrcholní predstavitelia niektorých, akože vyspelých štátov, dnes vyzývajú k prenasledovaniu členov nejakej národnosti. Kto by si v minulosti vôbec len pomyslel na to, že sa raz opäť ocitneme v takejto ére temna a primitivizmu.

Snáď nechce byť niekto tak smiešny a infantilný, že urobí na zem čiaru a povie, všetci tí, čo žijú vľavo sú dobrí a tí napravo sú zlí. To môže povedať iba blázon alebo zloduch.

Na zemi prebieha odjakživa boj dobra so zlom a len kulisy sa priebežne obmieňajú

Rôzne prostredia a situácie dajú človeku možnosť sa rozhodovať podľa jeho charakteru a svedomia. Skutočná podstata človeka sa vždy odhalí v celej jeho nahote. Môže si vymyslieť akúkoľvek zámienku na to, aby si zdôvodnil úmysel páchať zlo. Žiadny figový list mu nepomôže zakryť jeho úbohosť. Buď je dobrý alebo zlý, spravodlivý alebo nespravodlivý. Áno, k spravodlivému rozhodovaniu potrebujete rozum, ale aj tento dar máte za niečo.

Každý človek by si mal uvedomiť, že tiež rozhoduje a je zodpovedný za súčasný stav, a že sa situácia vyvíja podľa miery jeho spravodlivosti alebo nespravodlivosti.

Nemôžeme sa tomu všetkému prizerať ako ovce a prikyvovať tomu, čo nám niekto nadiktuje, inak sa ani nenazdáme a ocitneme sa na bitúnku. Potom už nariekať a vykrikovať, že svet je nespravodlivý, nikomu nepomôže.

Ďalší významný spojenec má Ukrajiny dosť (VIDEO)
Čoraz viac žien je v Česku znásilňovaných ukrajinskými utečencami, česká vláda však na strane násilníkov mlčí, informuje maďarský portál Origo. Po odhalení, že mladí ukrajinci znásilňovali ženy, vypukol v Česku obrovský škandál.. Po... Čítať ďalej
16 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik