Nemecko si podmanili a sterorizovali migranti
15 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Hanba štátnej moci! Nemecký minister: Moja dcéra (17) sa už neodváži ísť cez Görlitzer Park – a to ani s priateľmi ! Život v Nemecku sa premenil na nahoršiu nočnú moru!" Píše v Berliner Zeitung nemecký minister poľnohospodárstva Cem Özdemir (Zelení).

Politik zelených, ktorý roky žije v Kreuzbergu, považuje podmienky za "neprijateľné". A čuduje sa policajnej nevraživosti mnohých ľavičiarov.

Už nie je bezpečné slobodne vychádzať

Özdemir pri tejto príležitosti uviedol, že jeho dcéra tiež v určitých časoch nevyužíva autobusy a vlaky. Otec Özdemir má k tomu jasný postoj: „To nie je prijateľné, to nie je možné. Keď mesto nemôže zabezpečiť, aby dievčatá a ženy mohli využívať verejnú dopravu, navštevovať parky, chodiť tam behať, oblečené tak, ako to uznajú za vhodné, v ktorúkoľvek dennú a nočnú hodinu.“ 

Ovládajú celé územia

O sexuálnom obťažovaní a znásilňovaní žien a dievčat vo veľkom berlínskom parku Görlitzer Park utečencami a africkými drogovými dílermi, ovládajúcimi tento park, sa už písalo v jednom článku pred niekoľkými dňami.

Keď teraz túto dramatickú a pre všetky berlínske ženy nebezpečnú situáciu zhrozene priznáva dokonca aj Zelený minister nemeckej vlády, tak je to katastrofálna a hanebná vizitka štátnej moci, ktorá sa neporovnateľne viac stará o zbrane pre Ukrajinu a o dobro utečencov, ako sa stará o ochranu vlastných kresťanských žien pred nimi.

Özdemir v podcaste „Tekkal & Behroz“ povedal:

„Sám mám 17-ročnú dcéru, ktorá mi už dlhšie hovorí, že nechce ísť s kamarátkami do Görlitzer Parku. Dokonca ani vtedy nie, keď majú pri sebe chlapcov.“

Vláda, ktorá nevie a či nechce nič urobiť pre ochranu a bezpečnosť žien vo svojej krajine, ktoré ohrozujú muži cudzích kultúr, nemá najmenšie morálne právo vládnuť!

Demagógia Američanov: Nie prehra, ale nevíťazstvo Ukrajiny
To nevymyslíš. Slovo prehra je dezinformácia či konšpirácia. Má sa hovoriť - v prípade Ukrajiny - nevíťazstvo. Ako keby slovo hlad bola tiež dezinformácia a išlo by "iba" o pocit nenajedenosti. Neprišiel s tým nikto iný, ako americký právník,... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik