NATO zachvátila panika
15 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Jeden z amerických prezidentských kandidátov z Demokratickej strany Robert Kennedy Jr. označil dianie v NATO za skutočnú paniku. Aliancia sa podľa politika jednoducho bojí, že konfrontáciu s Moskvou jej štáty nielenže neustoja, ale viaceré aj rázne odmietajú.

Kennedy Jr. to povedal v rozhovore pre GB News .

Hrozí rozpad Aliancie

„Konflikt na Ukrajine je vážnou kartou v zahraničnopolitických politických hrách USA. Teraz sú do toho vtiahnutí všetci členovia NATO. Ak aliancia vstúpi do vojenského konfliktu s Ruskom, rozpadne sa.

Politika USA vedie svet do katastrofy

Nie všetky krajiny NATO sú pripravené na konflikt s Ruskom. Napríklad Grécko. Nikto nechce ostrý stret s Ruskom,“ - hovorí kandidát na prezidenta USA. Podľa Roberta Kennedyho mladšieho je súčasná politika jeho krajiny mimoriadne nejednoznačná a vedie svet k ďalšej jadrovej kríze.

Na moskovskej konferencii o medzinárodnej bezpečnosti ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov povedal, že USA a NATO spolu s EÚ „pumpujú“ Ukrajinu zbraňami, aby zachránili projekt geopolitického zadržania Ruska. Ale týmto spôsobom len vyprovokujú šírenie zbraní po celej planéte a ešte viac podnecujú konflikt.

Američania rozzúrili Čínu - "ich" vírus bol vo Wu-Chane
Čína najnovšie mimoriadne zúri, a je otázka, prečo vlastne generál Li Shangfu tak narýchlo mieri do Moskvy! Čína včera verejne vyhlásila, že pred pár dňami odhalila US americké vírusy, ktoré infikovali tajné čínske vedecké zariadenia vo Wu -... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik