Mimoriadne - výrečný status obhajcu Mareka Paru
15 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"DNES SÚDNA RADA SR dostala návrh, aby sa Magisterka práva a profesorka NEZÁKONNOSTI Pamela ZÁLESKÁ mohla vyjadriť k jej vzťahu s Monikou TÓDOVOU" - aj o tom informuje Marek Para.

Mimochodom - pripomienka

"Dr. Tibor Gašpar nie je v kauze ´očistec´ obžalovaný, nakoľko obžalovaným sa ktorýkoľvek obvinený stáva až prijatím obžaloby súdom, čo sa doposiaľ nestalo. V budúcnosti bude súd rozhodovať, či obžalobu príjme alebo odmietne a vy viete aká je kauza slabá a plná chýb. Prestaňte tlačiť na súd, aby rozhodol ako by ste si vy želal!,“ opakovane vysvetlil novinárom advokát Marek Para.

Verdikt ESĽP môže pána Mazáka nepríjemne prekvapiť
Pred časom Ján Mazák, Kolíkovou a Matovičom dosadený predseda Súdnej rady skonštatoval, že v prípade kauzy Tatragate, ktorej hlavnými aktérkami sú „elitná“ sudkyňa a „špičková“ novinárka, je všetko v poriadku. Ich „rodinný vzťah“ podľa neho okrem... Čítať ďalej
15 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik