"Igorove pod-vodné volebné tromfy"
15 | 08 | 2023 I Ivan Brožík
Facku od moderátora si nevypýtal. Aj keď ju veľmi chcel ako marketingový nástroj pre volebnú kampaň. A ani Fiatky zrejme nie sú závratný a konečný volebný tromf. Iba jeden bláznivý nápad. Konštatuje Karol Farkašovský.

"Veď kto by už 4 roky jazdil na pomaľovanej, požičanej, fiatke. Aj keď s lákavou 500- kou. Nie však papierovou. To nevydržia ani rómovia. Radšej ich rozpredajú na súčiastky."

Čakanie na "atómofky"

"Takže, podľa zvyku, očakávame opäť nejaké čarovné video. Z francúzskeho Cannes by to už bolo riziko. Napokon, ako sa ukázalo, bol to ľudovo povedané čistý „odžub“. Ale o tom sa nehovorí."

"Treba niečo nové. Neošúchané. Čo tak napríklad video z Dubaja s bombastickým názvom „Po stopách slovenských chlastošov na Expo.“

Nie som síce presvedčený, že ním obalamutí voličov. Ale aspoň trochu podkúri nenávidenej „saske“ a najmä rančerovi Rišovi.

Keď už "sme" v Dubaji

"My bežní, jednoduchí občania, daňoví poplatníci chceme iba vedieť či ešte máme tú sekeru u Arabov, alebo či ten účet – vo výške jedného melóna - už niekto zaplatil.

A kto...?" Napovedajúc sa pýta Karol Farkašovský.

Maďarič o akcii Ezechiel: NAKA ZA ČIAROU, Z GAŠPARA MARTÝR A ZODPOVEDNÝ JE ÓDOR S ČAPUTOVOU!
NAKA prekročila hranicu! Premiér Ľudovít Ódor by mal zaujať jasný a zásadný postoj k víkendovému fiasku zadržania opozičného politika šesť týždňov pred voľbami. Či sa mu to páči alebo nie, policajti, ktorým dal spolu s prezidentkou Čaputovou... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik