UPS... Remišová sa opäť sekla! NECHTIAC ZVOZILA LIPŠICA
14 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Predvolebná kampaň je v plnom prúde. Niektorí politici sa tvária, ako keby ani neboli ministrami, či dokonca premiérmi, iní trpia akousi selektívnou slepotou. Takou je aj predsedníčka vyľudnenej strany Za ľudí, ktorá do volieb ide v koalícii s hnutím OĽaNO. Na fotke pri svojom predvolebnom statuse varuje pred ochranou "našich ľudí" a medzi inými spomína aj tých, ktorí požívali alkohol za volantom. Ktože to bol za vlády, v ktorej "sedela" aj Remišová, zvolený za špeciálneho prokurátora...?

Na svojom profile na sociálnej sieti uverejnila svoje foto s textom, ktorý je podľa popisu o strane Smer, ale podľa reality hovorí o nominantovi vládnej koalície, ktorej bola ona viac, ako tri roky členkou, dokonca podpredsedníčkou vlády. Remišová síce „ukazuje prstom“ na stranu Smer, no hovorí vlastne o špeciálnom prokurátorovi Danielovi Lipšicovi. Poďme však postupne...

19. september 2016

Poslanec Národnej rady SR Daniel Lipšic (OĽaNO-NOVA) zrazil v Bratislave človeka. Nehoda sa stala na križovatke Kutuzovovej a Vajnorskej po 20.00. Lipšic podľa portálu šoféroval Škodu Superb, alkohol mu nezistili. Starší chodec nebol podľa svedkov pod vplyvom alkoholu. Po nehode ho s vážnym poranením hlavy odviezli do ružinovskej nemocnice, kde zraneniam podľahol. Lipšic sa následne na to vzdal poslaneckého mandátu s tým, že sa mieni venovať advokácii.

Lipšic odkazuje politikom, oligarchom, obvineným a ich blízkym: NEZLOMÍTE NÁS!
Za posledné týždne a mesiace niektorí politici, ktorých blízke osoby sú trestne stíhane prokurátormi ÚŠP, nevynechajú žiadnu príležitosť, aby o mne a mojich kolegoch šírili úplne vymyslené bludy. Takto sa na sociálnej sieti posťažoval špeciálny... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

23. september 2017

„Okresný súd Bratislava III trestným rozkazom uznal obvineného DL za vinného z prečinu usmrtenia a odsúdil ho k trestu odňatia slobody na tri roky s podmienečným odkladom na skúšobnú lehotu 5 rokov a uložil mu probačný dohľad nad jeho správaním v skúšobnej lehote,“  uviedol hovorca Pavol Adamčiak.

15. február 2021

Po tom, ako 5. februára Lipšica parlament zvolil do funkcie špeciálneho prokurátora, Lipšic zložil sľub do rúk predsedu Národnej rady (NR) SR Borisa Kollára (Sme rodina). Začalo mu tak plynúť sedemročné funkčné volebné obdobie na poste šéfa Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP.

Lipšic sa podľa vlastných slov chce pokúsiť o prinavrátenie dôvery ľudí v to, že zákon platí pre každého.

Stať sa šéfom ÚŠP umožnila Lipšicovi zmena zákona, vďaka ktorej mohol na túto funkciu kandidovať aj neprokurátor. V zmysle aktuálne platného zákona nemôže byť tá istá osoba opakovane zvolená za špeciálneho prokurátora.

Trestaný politik zložil sľub špeciálneho prokurátora do rúk bývalého veksláka
15 | 02 | 2021 | sefredaktor

14. august 2023

„Už nikdy krok SMERom späť! 30. septembra je to aj Vašich rukách,“ vyzýva Veronika Remišová. Na fotke bola predsedníčka Za ľudí zdieľnejšia.

&set=a.397816258368660

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik