PALERMO NA SLOVENSKU! A Čaputová s Ódorom na TOTO DALI ZELENÚ (VIDEO)
14 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Mňa nezastrašia! Dvom členom blízkej rodiny Tomáša Tarabu (SNS) počas víkendu niekto podpálil autá. Čaputová s Ódorom nič citlivo nevnímajú, pretože odvolaním Šimka na toto dali zelenú, hovorí Taraba a v reakcii vo videu sa pýta, či má vidieť súvislosť s hrozbou podpálenia auta vyšetrovateľky Santusovej.

“Toto je Palermo,” ukazuje Taraba prstom na zhorené auto. “Za týmto sú len výbuchy áut, za týmto sú vraždy.”

Taraba vo videu pripomenul aj komunikáciu s entitou, ktorá sa prezentovala ako Dávid Púchovský, administrátor známej stránky Hoaxy a podvody polície SR. Poslanec stále čaká, že bude prešetrené, či komunikácia pochádzala od Púchovského alebo od niekoho, kto sa za neho vydával.

Koľko ešte musí zhorieť áut, aby sa neopakovala situácia, ako s tou ženou, ktorá sa dva roky sťažovala, že je prenasledovaná, až ju niekto rozsekal mačetou?

Neverím!

“Neverím polícii, ktorá je pod vedením Hamrana,” hovorí Taraba, “neverím vedeniu štátu, ktoré je pod vedením Čaputovej a Ódora!” Taraba pripomenul, že takéto veci (ukázal na zhorené auto) sa tu diali v deväťdesiatych rokoch, a je neprípustné, aby tento štát bol naďalej v rukách ľudí, ktorí umožnia, že sa toto deje. Taraba má sto dôvodov pozerať sa na to, ako na formu zastrašovania jeho a jeho rodiny, bude len rád, ak sa ukáže, že to s politikou nemá nič spoločné.

"Ak by náhodou tento muž dostal objednávku na zapálenie áut od Čurillovcov, ktorí milujú kanistrami zapalovať autá, odporúčam mu, aby sa čo najrýchlejšie v záujme vlastnej bezpečnosti išiel nahlásiť generálnemu prokurátorovi. Dnes sa sťahujú video záznamy z celého Púchova. Čaputová s Ódorom nič citlivo nevnímajú, pretože odvolaním Šimka na toto dali zelenú. Mňa nezastrašia," uzavrel Taraba.

Ďalšia sudkyňa ku kauze TATRAGATE: KOLÍKOVEJ ĽUDIA SÚ NEDOTKNUTEĽNÍ! A Záleská stále mlčí
Nie je to ich súkromná vec! Ayša Pružinec Eren je sudkyňa Krajského súdu Bratislava, členka Súdnej rady a viceprezidentka Združenia sudcov Slovenska (ZSS). Do povedomia bežnej verejnosti sa dostala „vďaka“ sporu s poslancom Alojzom Baránikom, ktorý... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik