Šutaj Eštok: ZA TÚTO HANBU NESÚ PLNÚ ZODPOVEDNOSŤ ČAPUTOVÁ S ÓDOROM!
14 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Čaputová s Ódorom nesú plnú zodpovednosť za situáciu v bezpečnostných zložkách! Zadržať obvinených v tri roky starej kauze a následne ich prepustiť na slobodu môžu iba skutoční babráci. Skonštatoval to na sociálnej sieti poslanec z Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok.

"V kombinácii s biblickým heslom akcie by som povedal, že tvorcom akcie v skutočnosti nebol vyšetrovateľ Konečný, ktorý uznesenie podpísal, ale Pavol Ďurka z ÚIS, kvôli ktorému musel skončiť minister Šimko. Prezidentka s premiérom totiž dali prednosť stíhanému vyšetrovsteľovi pred ich vlastným ministrom a tak na seba berú plnú zodpovednosť za udalosti, ktoré nastanú do volieb vrátane tejto hanby," prízvukuje Šutaj Eštok.

Včera odznela na tlačovej konferencii opozičnej strany nahrávka, kde vyšetrovateľ, ktorý pre 2 rokmi vypočúval Bernarda Slobodníka hovorí kolegovi, že Slobodník je nepoužiteľný, keďže na výsluchoch klamal a zavádzal, pripomína hlasák.

"Mimochodom, je absurdné ak obvinení a ich obhajcovia nemajú prístup k spisu, ktorý sa ich priamo týka, ale Hamran nemá problém časť spisu (prepis nahrávky) zverejniť na tlačovej konferencii," podivil sa Šutaj Eštok.

PALERMO NA SLOVENSKU! A Čaputová s Ódorom na TOTO DALI ZELENÚ (VIDEO)
Mňa nezastrašia! Dvom členom blízkej rodiny Tomáša Tarabu (SNS) počas víkendu niekto podpálil autá. Čaputová s Ódorom nič citlivo nevnímajú, pretože odvolaním Šimka na toto dali zelenú, hovorí Taraba a v reakcii vo videu sa pýta, či má vidieť... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik