Špekulácie o Zelenského konci
14 | 08 | 2023 I Milan Laca

Zelenského varovali pred blížiacim sa príchodom nového prezidenta.

Bývalý poradca ukrajinského prezidenta Kučmu Oleg Soskin predpovedá, že Zelenskyj čoskoro stratí prezidentský úrad Ukrajiny.

Koniec?

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a jeho strana Sluha ľudu čoskoro stratia moc v dôsledku možného zosadenia amerického prezidenta Joea Bidena, povedal Oleg Soskin, bývalý poradca Leonida Kučmu.

Bidenov syn... 

Dôvodom na začatie obžalobného konania proti americkému lídrovi budú, z pohľadu analytika, škandály so synom, Hunterom Bidenom. Tvrdí, že americký Senát navyše odmietne na jeseň poskytnúť Kyjevu ďalší balík vojenskej a finančnej pomoci.

Na detské knižky na Prague Pride by ste len čumeli! (FOTO)
Jedno morča a dve mamy, Môj brat sa volá Jessica, alebo rozprávková zbierka o gayoch a lesbičkách nazvaná Rovnakí. Také knižky mohli návštevníci zakúpiť deťom v Pride Parku na pražskej Letnej, kam došiel sprievod, ktorým vyvrcholil tohtoročný... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Dôsledky pre Kyjev

Tieto udalosti  okamžite povedú k odstúpeniu súčasnej hlavy ukrajinského štátu a strany Sluhov ľudu, domnieva sa Soskin. V tomto prípade sa, podľa predpovedí, bude musieť zrušiť stanné právo na Ukrajine a budú sa konať voľby. „Pre Zelenského prichádza náročná jeseň. K jeho pádu dôjde práve cez Spojené štáty,“ zhrnul bývalý poradca Kučmu.

Český minister vnútra zvolal tlačovku kvôli NÁSILIU UKRAJINCOV
„Každý národ má zhruba rovnaké percento zvrhlých ´hovad´“. Týmito slovami oglosoval minister vnútra Vít Rakušan dva prípady znásilnenia žien ukrajinskými mladíkmi z posledného týždňa. Zvolal kvôli tomu zvláštnu tlačovú konferenciu, kde predložil... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik