Nicholsonová: Pán Róbert Fico, ste KRÁĽ
14 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Niekedy na  rozprávku stačí málo. Pozrieť si video a nenávidieť toho, kto v ňom hovorí. K tomu ešte kúsok básnického črievka a rozprávka je hotová, hovorí náš Hlas ľudu - Mária Škultétyová. 

Tak si aj Lucka Jablko Nicholsonová vymyslela rozprávku o zlom kráľovi

A tým kráľom nemôže byť nikto iný ako Róbert Fico. Stal sa ním po odhalení Tódovej a Záleskej. Tento kráľ mal byť podľa boha pravdy a Lucie politickou mŕtvolou.  V pásikavom pyžame mal makať v prospech ľudí. Ale on nie, rozvaľuje sa na tróne.

Všetko sa to začalo Matovičom - tu by som si dovolila trošku Lucku poopraviť - začalo sa to „Slušným Slovenskom“.

Po zosadení Róberta Fica z postu premiéra sa Matovič stal kráľom. Na  Ficových skutočných zverstvách si postavil kampaň. Národ ho korunoval. Lenže on to posral. Preto dnes Fico napína svaly a verejne sa vyhráža Danielovi Lipšicovi, Ondrejovi Repovi, Pamele Záleskej, Monike Tódovej a ďalším, že ich po voľbách vyženie z krajiny.

„Ten príbeh pokrivených faktov vo videu,“ vyčíta rozprávka Ficovi, „ste ako topánku zviazali tou vašou homofóbnou nenávisťou. Viete, že tá už raz zabíjala? Pôjdete na Zámockú tentoraz rovno vy alebo si niekoho najmete?“

Dobrá a spravodlivá Lucia akosi pozabudla, že obeťou homofóbneho vraha mal byť aj sám kráľ.

Jej neukojená zvedavosť sa pýta kráľa Róberta:

„To si naozaj práve vy dovolíte hovoriť o podozrení, že Pamela Z. vynášala Monike T. citlivé a tajné informácie? A vy ste odkiaľ mali nahrávky policajtov, ktoré ste zmanipulovali, upravovali a pustili von?“

Dovoľme si malé odbočenie do reality

Možno Lucka pod vplyvom posledných dní napíše novú rozprávku o spravodlivom Hamranovi a policajtoch na NAKA, ako to s Gašparom posrali.

Ale vráťme sa do rozprávkového sveta Lucie Jablko Nicholsonovej, počúvajme, čo hovorí kráľovi:

„To naozaj vy poukazujete na konflikt záujmov vyplývajúci zo vzťahu novinárky a sudkyne? Vy, ktorého sestru JUDr. Luciu Chabadovú, rod. Ficovú, dosadil Dobroslav Trnka na Generálnu prokuratúru na odbor, ktorý mal riešiť stíhania politikov?

Ste kráľ, lebo my sme amatéri a vaši voliči nemajú kapacitu pýtať sa tieto otázky a vyžadovať odpovede. Stačia im vaše homofóbne hoaxy.“

Zvrhnime kráľa, chceme Čaputovú, Lipšica, Repu, Záleskú a Tódovú

Aká by to bola rozprávka bez dobrého konca? Taká nijaká. Preto dajme priestor Luckinej viere v šťastný koniec.

Lebo ona s jej kapacitou napriek všetkému verí, že demokraticky mysliaci voliči sa spoja a zvrhnú zlého kráľa z trónu. Je presvedčená, že väčšina ľudí nedovolí, aby nám takýto zlý kráľ vyhnal z krajiny čaputové, lipšicov, repov, záleské a tódové.

To najlepšie nakoniec

Aby bolo  rozprávke zadosť učinené, dopovedzme, že Lucia je v skutočnosti zlá ježibaba. V správnej rozprávke príde Janko a Marienka a tí už vedia, čo s bosorkou treba.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Občania ako korisť štátu
"Keď dáte dohromady tri P, je z toho „public - private partnership“. Spoločný projekt štátu a kapitálu, ktorý podľa Ivana Hoffmana často vedie k rozkrádaniu a ožobračovaniu občanov. Jednoducho preto, že neschopný štát vždy bude tým slabším... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik