Hamran ide vysvetľovať MEGAPRÚ*ER - akciu Ezechiel 7
14 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) podal v sobotu podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby obvinených policajného exprezidenta Tibora Gašpara a bývalého vyšetrovateľa NAKA Romana Stahla v rámci policajnej akcie Ezechiel 7. Informoval web spravy.pravda.sk. Dnes je pondelok a Gašpar aj Stahl sú vonku. Hamran teda má čo vysvetľovať!

Sudca ŠTS ich do väzby nevzal!

Podľa Gašparovho advokáta Paru bolo na službukonajúcom prokurátorovi, či sa rozhodne podať návrh na väzbu na súd. A to sa nestalo. Najprv prepustili v nedeľu nadránom Tibora Gašpara a napokon popoludní aj Romana Stahla.

 Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku nevyhovel žiadosti prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) o vzatie obvinených Tibora G. a Romana S. v rámci akcie Ezechiel 7 do väzby a prepustil ich zo zadržania na slobodu. Pre TASR to uviedla hovorkyňa súdu Katarína Kudjáková.

Očakávanie Mareka Paru sa splnilo
Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) podal v sobotu podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby obvinených policajného exprezidenta Tibora Gašpara a bývalého vyšetrovateľa NAKA Romana Stahla v rámci policajnej akcie Ezechiel 7.... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Hamran má čo vysvetľovať       

Tlačová konferencia prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana, prvého viceprezidenta Policajného zboru Branka Kišša a riaditeľa NAKA Ľubomíra Daňka sa uskutoční dnes, v pondelok 14. augusta o 13.00 h v zasadacej miestnosti Prezídia Policajného zboru
na 2. poschodí, na Račianskej 45 v Bratislave. Téma: Informácie k prípadu Ezechiel 7. TASR o tom dnes informovali z odboru komunikácie a prevencie Prezídia PZ.

Kéry: Ani za Mečiara sa toto nestalo

"Bežnému človeku teraz ešte naliehavejšie napadnú otázky, či bol tento druh policajnej a s určitosťou aj politickej nadpráce a teatrálnej demonštrácie sily potrebný. Na odpoveď nie sú potrebné žiadne veľké školy. Samozrejme, že tá policajná demonštrácia sily 6 týždňov pred parlamentnými voľbami, voči jednému z vrcholových predstaviteľov najsilnejšej opozičnej strany, bola ďaleko za čiarou," myslí si smerák Marián Kéry.

Tibor Gašpar mohol podľa neho dostať predvolenie na výsluch, vec sa mohla vyriešiť štandardne a pokojne. "Tento krok zo strany gaunerov z NAKA čurillovcov a prezidenta policajného zboru Hamrana, podporený prezidentkou Čaputovou, premiérom Ódorom a aj viacerými koaličnými politikmi, však prekročil všetky červené čiary," dodáva politik.

"Ani za Mečiara sa toto nestalo. Matovič, Čaputová, Mikulec a spol. nič nepochopili. Parlamentné voľby im červené súkno a kriminalizácia Smeru nevyhrajú. Skôr naopak. Čím väčší tlak, tým väčší odpor zo strany verejnosti. Aj ľudia, ktorí SMER-SSD možno ako voľbu nezvažovali, sa začínajú prikláňať k nám. Amaterizmu, chaosu a červených očí, neschopnosti vládnuť a viesť náš štát, majú od nástupu Matoviča v roku 2020 už plné zuby," uzavrel Kéry.

Chystajú sa ukradnúť voľby a boja sa ako krysy
Na túto reakciu na prepustenie Tibora Gašpara sme čakali. Vedeli sme, že bude, to by si Ľuboš Blaha nenechal na sieti Telegram ujsť, akurát sme nevedeli, čo všetko v nej bude. Teraz to už viete spolu s nami. "Verejný tlak zabral. Lipšicovi mäsiari... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik