Tibor Gašpar upozorňuje na veľmi dôležitý moment (VIDEO)
13 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Po tom, ako Pavol Gašpar v nedeľu nad ránom zverejnil informáciu, že jeho otec bol prepustený, Tibor Gašpar predpoludním na sociálnej sieti poďakoval všetkým, ktorí mu počas ostatných dvoch dní vyjadrovali podporu.

Poďakovanie

Ešte v rannom statuse všetkým, ktorí rodinu podporovali, srdečne ďakoval za ich podporu Pavol Gašpar. Neskôr sa k nemu pridal aj otec.

„Dnes ráno, okolo druhej ma prepustil prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry zo zadržania,“ hovorí na videu Tibor Gašpar.

Dôležitá verejnosť

„Som nesmierne rád, že ste kričali so mnou, pretože opäť by im toto prešlo, keby sme sa neozvali,“ upozorňuje Gašpar na dôležitosť práve občana a verejnej mienky s prísľubom, že viac informácií prinesie v najbližších dňoch.

Potvrdil synove slová

„Lipšic, Hamran a ich zločinci si trúfnu na jednotlivca, no proti väčšine nezmôžu nič. S pokorou, Ďakujeme," upozornil ešte v skorých ranných hodinách Gašpar mladší.

Mimoriadne na nedeľné ráno
Takže tak. Na profile syna Tibora Gašpara, Pavla, sa dnes nadránom zjavil status, ktorý vidíte pod titulkom. Ešte predtým však autor uverejnil status nasledujúceho znenia: "Dovoľte mi, ...aby som v mene celej našej rodiny srdečne poďakoval... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik