TARABA: Ódor vyhodil Šimka, aby neboli vyhodení policajti, ktorých majú na ŠPINAVÚ ROBOTU
13 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec parlamentu Tomáš Taraba, ktorý kandiduje vo voľbách za SNS, sa vo svojom príspevku na Facebooku vrátil k odvolaniu ministra vnútra Ivana Šimka.

Taraba píše, že poverený premiér Ľudovít Ódor dal odvolať ministra vnútra Ivana Šimka, pretože Ódorov „kamarát“ Hamran mu vysvetlil, že ak majú prenasledovať v prospech Progresívneho Slovenska opozíciu ešte 2 mesiace pred voľbami, tak so Šimkom na čele ministerstva to očividne nepôjde. Šimko totiž jasne povedal, že pod jeho vedením na čele polície nebudú trestne stíhaní policajti vo funkciách, uviedol Taraba.

Taraba ďalej prirovnal situáciu v polícii k hypotetickej situácii v škole. Je to logické, že ak by riaditeľ školy mal informáciu, že jeden z učiteľov je podozrivý z pedofílie, nepustí takéhoto učiteľa na školský výlet s deťmi, inak preberá za jeho činy plnú zodpovednosť,“ myslí si Taraba.

Ódor vyhodil Šimka, aby neboli vyhodení trestne stíhaní policajti, ktorých majú na špinavú robotu. Odkaz Ódorovi zo strany opozície by mal byť jasný: Osobne preberáš zodpovednosť za všetky protiprávne kroky tvojich trestne stíhaných chlapcov,“ uzatvára Taraba svoje krátke stanovisko.

Ódor problém nevidí! Voľby-nevoľby, ZATÝKAŤ OPOZÍCIA SA MUSÍ
Orgány činné v trestnom konaní (OČTK) vrátane polície konajú a musia konať nezávisle bez ohľadu na to, či sa v tejto krajine konajú alebo nekonajú voľby či predvolebná kampaň. Vyhlásil to poverený premiér Ľudovít Ódor v súvislosti s prípadom... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik