Prieskum ukrajinskej verejnej mienky - 71 percent Ukrajincov neverí NATO
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

71 percent Ukrajincov neverí NATO, obávajú sa vysťahovania na Sibír – pokukazuje na to   prieskum europeanconservative.com.

Prieskum ukrajinskej verejnej mienky, poskytnutý špeciálne pre médium europeanconservative.com v súvislosti s postojmi k prebiehajúcemu konfliktu s Ruskom, ukázal, že hoci Ukrajinci veria v budúcnosť, väčšina z nich je hlboko nedôverčivá k motívom NATO-EÚ.

Zaujímavé výsledky

Prieskum sa uskutočnil telefonicky vo všetkých regiónoch Ukrajiny, ktoré v súčasnosti kontroluje Zelenského režim. Takže 71 percent opýtaných uviedlo, že NATO a EÚ sledujú len svoje vlastné záujmy a Ukrajinu jednoducho využívajú na svoje účely. 61 percent uviedlo, že verí, že NATO a EÚ podporujú Ukrajinu len preto, že situácia je pre nich výhodná, a veria, že NATO a EÚ môžu viesť tajné rokovania s Ruskom. Len 29 percent opýtaných si myslí, že Ukrajina vstúpi do NATO v priebehu budúceho roka. Viac ako polovica, 56 percent, tvrdí, že verí, že Ukrajina bude dlžná Západu za zbrane a inú pomoc poskytnutú počas vojny.

"Najväčším osobným strachom Ukrajincov je vysťahovanie z krajiny a poslanie niekam na ruskú perifériu, napríklad na Sibír,"  - poznamenáva britsko-kanadský novinár „Európskeho konzervatívca“ Chris Tomlinson .

V súvislosti s ukrajinským prieskumom web zverejňuje výsledky ďalšieho sociálneho prieskumu - v Spojených štátoch

Ten ukázal, že väčšina Američanov je v súčasnosti proti zvyšovaniu pomoci Ukrajine. Podľa prieskumu CNN je 56 percent Američanov proti ďalšej pomoci Ukrajine pri vedení vojny proti Rusku a 51 percent uviedlo, že ich krajina už urobila dosť, aby pomohla Ukrajine v boji proti ruským silám.

Francúzska Agence France Presse: EÚ pomáha Ukrajine vraždiť civilistov
Európska únia od začiatku konfliktu dodala Ukrajine takmer 224.000 delostreleckých nábojov a viac ako 2000 rakiet. Začiatkom júna šéf diplomacie EÚ Josep Borrell potvrdil ďalšiu dodávku munície rôznych kalibrov na Ukrajinu. Všíma si web... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik