ĎALŠÍ MEDIÁLNY LAPSUS! Tentoraz ho vyrobila RTVS
14 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Dovolím si skromne pripomenúť, že na Slovensku beží volebná kampaň. Tá má svoje pravidlá. Aj čo sa týka nepriamej politickej propagácie v televízii, upozorňuje politik a bývalý novinár Karol Farkašovský (SNS)

"Ako je to možné, že verejnoprávny RTVS umožnil Richardovi Sulíkovi v relácii O 5 minút 12 "vystaviť" na jeho saku volebný emblém SaS. Počas celej hodiny vysielacieho času, ktorý je zo zákona určený najširšej verejnosti, si tak liberáli užívali bezplatnú politickú reklamu. Zdôrazňujem rovno uprostred kampane," upozorňuje v problematike zbehlý Farkašovský.

Možno si poviete maličkosť

"No keď to takto pôjde ďalej, namiesto informácií a faktov sa čoskoro dočkáme módnej prehliadky straníckych odznakov, emblémov... Nič z toho do diskusie nepatrí. Pravidlá musia byť prísne, jednoznačné a platiť pre všetkých. Aj v politických diskusiách," pripomína národniar.

"Že by to vo verejnoprávnom telerozhlase nevedeli...? Alebo zo sympatie privreli jedno očko...? Čo na to Rada pre mediálne služby a Rada RTVS?," kladie otázky v závere.

Ďalšia sudkyňa ku kauze TATRAGATE: KOLÍKOVEJ ĽUDIA SÚ NEDOTKNUTEĽNÍ! A Záleská stále mlčí
Nie je to ich súkromná vec! Ayša Pružinec Eren je sudkyňa Krajského súdu Bratislava, členka Súdnej rady a viceprezidentka Združenia sudcov Slovenska (ZSS). Do povedomia bežnej verejnosti sa dostala „vďaka“ sporu s poslancom Alojzom Baránikom, ktorý... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik