Chystajú sa ukradnúť voľby a boja sa ako krysy
13 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Na túto reakciu na prepustenie Tibora Gašpara sme čakali. Vedeli sme, že bude, to by si Ľuboš Blaha nenechal na sieti Telegram ujsť, akurát sme nevedeli, čo všetko v nej bude. Teraz to už viete spolu s nami.

"Verejný tlak zabral. Lipšicovi mäsiari sa zľakli a Tibora Gašpara dnes museli pustiť na slobodu. Od včerajška sa pred Policajné prezídium hrnuli ľudia, aby vyjadrili solidaritu Tiborovi Gašparovi. Stal sa obeťou politických represálií čaputovského režimu proti opozícii. Chceli ho zlikvidovať ako Milana Lučanského, ale zľakli sa tej mohutnej vlny podpory. " Píše Ľuboš Blaha a pokračuje.

Vidia to aj za hranicami

"Dokonca reagovalo aj zahraničie, maďarský šéf diplomacie vyhlásil, že každý, kto má iný názor ako liberáli, je dnes stíhaný a za príklad použil Tibora Gašpara ako popredného opozičného politika na Slovensku. Čaputovej vláda utŕžila obrovskú hanbu. Už aj vonku vidia, čo za fašistov tu vládnu."

Teraz o truhlíkoch

"Najlepšie je, že truhlík Šimečka z PS napísal, že Maďarsko nemá zasahovať do našej suverenity - pritom ten istý Šimečka kope v Európskom parlamente do Maďarska a jeho suverenity od rána do večera. Ten chlapec je mimo ako feťák po pixli toluénu. Len tým potvrdil, že za celým týmto politickým terorom stojí Progresívne Slovensko." 

"Chystajú sa ukradnúť voľby. Pozatvárať opozíciu a zmanipulovať volebný proces. A ich hlavný terč je Smer. Boja sa nás ako splašené krysy. Krágľujú demokraciu v priamom prenose, ale narazili. Celé Slovensko vidí, ako zneužívajú moc. A ľudia už toho majú plné zuby."

Diktátorská špička

"Na čele liberálnej chobotnice stojí Čaputová so svojím mopslíkom Odorom. Slúži im Lipšic, Hamran aj mäsiari z Naky. A áno, slúžia im aj liberálne médiá a vybraní sudcovia ako Mazák či Záleská. Tá spolu s Tódovou likviduje opozíciu priamo z postele."

Ako naši otcovia

"Neprejdú. No pasaran. Budeme bojovať a tak ako naši starí otcovia - aj my fašistov porazíme. Ďakujeme za podporu, priatelia, venceremos." reaguje Ľuboš Blaha na hlavnú udalosť týchto dní na Slovensku.

Prezidentkin manévrovací priestor po voľbách neveští nič dobré
Vláda Ľudovíta Ódora by mohla ostať vo funkcii ešte aj niekoľko mesiacov po septembrových voľbách, keďže neexistuje časový rámec na rokovanie o vytvorení novej vlády. Na tejto možnosti sa zhodujú ústavný právnik Peter Kresák i docent ústavného... Čítať ďalej
13 | 08 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme