Lipšic odkazuje politikom, oligarchom, obvineným a ich blízkym: NEZLOMÍTE NÁS!
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Za posledné týždne a mesiace niektorí politici, ktorých blízke osoby sú trestne stíhane prokurátormi ÚŠP, nevynechajú žiadnu príležitosť, aby o mne a mojich kolegoch šírili úplne vymyslené bludy. Takto sa na sociálnej sieti posťažoval špeciálny prokurátor Daniel Lipšic.

"V posledných dňoch tvrdili, že organizujem kampaň proti Borisovi Kollárovi, aby som oslabil SIS (paradoxom je, že za touto kampaňou má byť oligarcha Zoroslav Kollár, ktorý ma verejne označuje za osobu zodpovednú za jeho “prenasledovanie”), že som s prezidentkou dohodol odvolanie ministra vnútra Ivana Šimka, a dnes Robert Kaliňák tvrdil, že s redaktorom TV Markíza Reném Medzihradským chodievam v nedeľu ráno hrávať tenis, a preto je v môj prospech zaujatý. S redaktorom Markízy, ani so žiadnym iným redaktorom, som nikdy v živote tenis nehral, a R. Medzihradského som nikdy v živote súkromne nestretol - vždy len na súdnych pojednávaniach a tlačových konferenciách," obhajuje sa Lipšic.

Podľa prokurátora tieto absolútne a dokázateľné nezmysly šíria títo politici, advokáti, alebo obvinení, vediac, že sú to klamstvá, a niekedy im v tom pomáhajú aj médiá vo vlastníctve niektorých oligarchov. 

HORÚCA AKTUALITA Vyšetrovateľ NAKA navrhuje pre Gašpara VÄZBU!
Vyšetrovateľ NAKA navrhuje, aby bol Tibor Gašpar vzatý do väzby po tom, ako ho v piatok obvinili z korupcie. Väzobné stíhanie navrhol aj bývalému vyšetrovateľovi NAKA Romanovi Stahlovi, ktorého podozrievajú, že sa nechal korumpovať Gašparom a... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

"O návrhu na vzatie do vazby obvinených Tibora Gašpara a Romana Stahla rozhodne službukonajúci prokurátor ÚŠP. Nikto - ani žiaden z jeho nadriadených - do jeho rozhodovania zasahovať nebude. Akékoľvek jeho rozhodnutie, založené na preštudovaní veci, budem brániť. A budem brániť nezávislosť rozhodovania všetkých prokurátorov ÚŠP," zaprisaháva sa právnik.

Podľa vlastných slov Lipšic zasiahol do rozhodovania prokurátorov ÚŠP za dva a pol roka len raz. A to vtedy, keď pred dvomi rokmi zrušil obvinenie Roberta Fica pre extrémistický trestný čin.

"Akékoľvek vyhrážky a klamstvá niektorých politikov, oligarchov, obvinených a ich blízkych, nemajú šancu ovplyvniť konanie a rozhodovanie mojich kolegov. A tak to aj zostane," uzavrel špeciálny prokurátor.

Advokát Para: Vyšetrovateľ NaKA odmietol povedať dôvody zadržania Tibora GAŠPARA a zložil mi telefón!
Dostavil som sa osobne na PPZ, NAKA za vyšetrovateľom PZ kpt. KONEČNÝM, aby som mu podal potvrdenie už podaného návrhu (i) na nahliadnutie do spisu a (ii) zdôvodnenie zadržania Tibora GAŠPARA! A vyšetrovateľ tu nie je! Advokát Marek Para informuje... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik