SNÍVAJTE ĎALEJ! S hlasmi Slovákov v zahraničí sa prerátali!
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Zo zahraničia chce voliť takmer 73 000 ľudí. Progresívci sa radujú a automaticky si tieto hlasy privlastňujú. Nebojte sa - mnohí zo Slovákov v zahraničí chcú hlasovať inak, upozorňuje predseda strany Socialisti.sk Artur Bekmatov, kandidát číslo 150 do NR SR za Smer-SSD.

"Niekoľkí z vás ste mi v priebehu mesiaca poslali odfotené hlasovacie lístky pred odoslaním, alebo ste mi napísali správu o mojom krúžkovaní. Za čo vám úprimne ďakujem," poďakoval v úvode statusu Slovákom v zahraničí mladý politik.

NEBOJÍM SA VÝZIEV

Kandidovať zo 150. miesta na kandidátke najsilnejšej strany je podľa Bekmatova obrovská výzva. Pokým kandidátom 5-6 percentných strán budú stačiť 4 tisícky krúžkov, on ich potrebujem takmer 20 tisíc. No obavy nemá. "Pred 3 rokmi ma mnohí odhovárali od toho, aby som sa po nevydarených voľbách postavil do čela Socialistov. Vraj to neprežijeme. Ale sme tu, integrujeme radikálnu ľavicu, pomáhame pracujúcim na konkrétnych pracoviskách a boli sme plnohodnotnou súčasťou opozície.

NAJVÄČŠIE OHROZENIE DEMOKRACIE OD ROKU 1989! Ale kopú a kopú ako zdochýnajúci kôň
Politológ a historik Eduard Chmelár o zadržaní kandidáta do predčasných volieb za stranu Smer a bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara tvrdí, že to, čo sa udialo dnes je taká kriminalizácia politickej opozície, aká tu nebola od Nežnej... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Vlády za tri roky nerobili nič iné, len bojovali s opozíciou

"Mali 3 roky na to, aby dokázali, že to s vymetením korupcie myslia vážne. Miesto toho sme boli svedkami len PR zatýkačiek, šírenia infantilných adventných kalendárov a v podstate sme zistili, že to celé je pre nich v prvom rade spôsob boja s politickými súpermi," prízvukuje politik.

FB/Artur Bekmatov

A výsledok?

  • katastrofálna reputácia polície
  • zmätky v súdnictve
  • žaloby zo strany poškodených voči SR
  • frustrácia spoločnosti
  • vzkriesenie Smeru

Takto vymenoval Bekmatov stav slovenskej spoločnosti.

"Gratulujem, pán Lipšic, Smeru a osobitne Tiborovi Gašparovi ste práve nahrali ďalšie tisíce hlasov od ľudí frustrovaných z vývoja na Slovensku v posledných rokoch," dodáva v reakcii na zatknutie exšéfa policajtov Tibora Gašpara.

"A zatiaľ, čo tu organizovaná skupina predvádza politické teátro a koncentruje naň všetku pozornosť, tak bežní ľudia stále zápasia s vysokými cenami, nízkymi mzdami, bossingom na pracoviskách, prepúšťaniami, demontážou zdravotníckeho systému, rozkladom verejnej dopravy či vznikom nových a nových potravinových púští na vidieku. Všetci čelní predstavitelia odchádzajúcej garnitúry by si za toto zaslúžili aspoň 3 dni v klietke hanby!," uzavrel Bekmatov.

TA3 SA OPÄŤ PREDVIEDLA! To, čo tam NATÁRAL Mazák, je VÝSMECH PRÁVNEHO ŠTÁTU!
S TAKÝMITO SUDCAMI ZABUDNITE NA PRÁVNY ŠTÁT! Po tom, čo v piatok narozprával predseda Súdnej rady SR Ján Mazák vo vysielaní TA3, som stratil posledné zvyšky dôvery v súdnu moc a spravodlivosť na Slovensku vôbec. Skonštatoval to na sociálnej sieti... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik