Marián Kéry: Už len 50 dní a ľudia vám VYSTAVIA VYSVEDČENIE!
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

SKUTOČNÝ EZECHIEL: POMSTA A PREKRYTIE KAUZY ZÁLESKEJ. BOJA SA VÝHRY SMERU-SSD. A PRICHÁDZA ICH PÁD. Skonštatoval to poslanec za Smer-SSD Marián Kéry. Už len 50 dní a ľudia vám vystavia vysvedčenie, dodáva.

Rozkaz znel jasne. Progresívne Slovensko musí vyhrať

Aj takto, slovami klasika z legendárneho filmu Pelíšky, mohol znieť príkaz z polície pred teatrálnym a neodôvodneným zatknutím Tibora Gašpara, bývalého policajného prezidenta, ktorý je na deviatom mieste kandidátnej listiny našej politickej strany do blížiacich sa parlamentných volieb. Príkaz z tábora prezidentky Čaputovej, špeciálneho prokurátora Lipšica, premiéra Ódora, prezidenta Policajného zboru SR Hamrana, ,,elitných vyšetrovateľov” NAKA z prostredia čurillovcov a ďalších, samozrejme, vrátane Igora Matoviča.

To, čo sa v piatok ráno pod zvrhlým názvom Ezechiel 7, vymysleným zrejme samotným Pavlom Ďurkom, udialo, je obrazne povedané zúfalé kopnutie, jedno z posledných kopnutí ľudí, ktorí cítia, že sa blíži ich koniec. Koniec ľudí, ktorých spomínam na začiatku môjho textu. Koniec ľudí, ktorí musia mať neuveriteľný strach, že hnev ľudí sa obráti proti nim. Že spravodlivosti bude urobené zadosť.

Lipšic, Matovič, Hamran, ale aj prezidentka Čaputová majú krvavé oči. To je asi jediný dôvod, pre ktorý prezidentka Čaputová rozhodla o konaní volieb až 30. septembra. Ďalej, prezidentka Čaputová, ako predstaviteľka Progresívneho Slovenska a jej premiér Ódor spojili sily s Matovičom a Lipšicom pri odstránení Ivana Šimka práve preto, aby mohli Lipšic s Harmanom do volieb pokračovať v politických procesoch proti predstaviteľom SMERu-SSD a opozície. A títo dvaja s prepáčením gauneri zavelili do útoku s využitím politicky angažovaných vyšetrovateľov NAKA aj pri piatkovom zadržaní Tibora Gašpara.

Blaha sa pýta: ČO PRÍDE ĎALEJ? POLITICKÉ VRAŽDY? BUDÚ NÁS V OPOZÍCII STRIEĽAŤ?
Čo sa to preboha na Slovensku deje? Vrcholový politik opozičného Smeru Tibor Gašpar bol zadržaný políciou v tri roky starej kauze, na ktorú sa ho mohli tisíckrát spýtať, kým bol vo väzbe. Mimochodom - v nezákonnej väzbe, upozorňuje na sociálnej... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Zadržanie Tibora Gašpara je čistý akt pomsty

Zadržať 6 týždňov pred voľbami, po 10 mesiacoch jeho nezákonnej väzby, vysokopostaveného kandidáta najsilnejšej opozičnej politickej strany za nezmysly je chrapúnstvo a útok oficiálnej štátnej moci na opozíciu. Ide o brutálny útok proti právnemu štátu. Oni tvrdia, ako dnes Naď vážne, že aj oni boli pred zatiaľ poslednými voľbami stíhaní. Úplne im tie krvavé oči zatienili mozog? Kto ich zatváral? Nikto. Jaroslav Naď aj Gábor Grendel boli v minulosti obvinení. Ale nech nehľadajú paralelu s dnešnou situáciou. Naď s Grendelom na rozdiel od Gašpara a Kaliňáka nikdy neboli zadržaní, ani neokúsili na vlastnej koži väzobné stíhanie a mohli na slobode bojovať o očistenie svojho mena.

Navyše všetky obvinenia na čelných predstaviteľov SMERu-SSD, sú založené na tvrdeniach klamárov - profesionálnych udavačov, ktorí v minulosti páchali závažnú trestnú činnosť a kvôli prísľubu beztrestnosti sú ochotní povedať čokoľvek na kohokoľvek.

Marián Kéry, zdroj: FB/MK | Marián Kéry

A aby sme nezabudli, toto, čo sa dnes udialo, je učebnicové prekrytie kauzy sudkyne Špecializovaného trestného súdu Záleskej a liberálnej novinárky Denníka N Tódovej. Kauzy, v ktorej vôbec nejde o ich súkromný život. Ale primárne o závažné podozrenia z protiprávnych únikov zo spisov zo strany Záleskej a konfliktu záujmov novinárky Tódovej. NAKA mala namiesto u Gašpara klopať u Záleskej. Pretože to, čo s najväčšou pravdepodobnosťou odkrývaním informácií zo spisov robila, je minimálne podozrenie z trestného činu.

HORÚCA AKTUALITA Vyšetrovateľ NAKA navrhuje pre Gašpara VÄZBU!
Vyšetrovateľ NAKA navrhuje, aby bol Tibor Gašpar vzatý do väzby po tom, ako ho v piatok obvinili z korupcie. Väzobné stíhanie navrhol aj bývalému vyšetrovateľovi NAKA Romanovi Stahlovi, ktorého podozrievajú, že sa nechal korumpovať Gašparom a... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Názov akcie Ezechiel 7 odkazuje na výrok Ezechiela, jedného z prorokov Starého zákona. „Hľa, prichádza tvoj pád, obyvateľ krajiny; nadišiel čas, blízko je deň zdesenia, a nie výskania po vrchoch,“ spomína sa v siedmej kapitole. Pani prezidentka, páni Matovič, Lipšic, Hamran a spol. Na inom mieste sa v Bibli píše, že kto akou zbraňou bojuje, takou aj zahynie.

Váš pád sa priblížil

O pár dní nastane koniec nielen vášmu zvrhlému výskaniu po vrchoch, ale aj vašim krvavým očiam. Už len 50 dní a ľudia vám vystavia vysvedčenie. Vy ste natoľko zaslepení, že vám nedochádza, že takýmito zúfalými krokmi, ako v piatok ráno o štvrtej, zvyšujete hnev bežných ľudí. A tí vás budú nenávidieť ešte viac, ako doteraz.

Advokát Para: Vyšetrovateľ NaKA odmietol povedať dôvody zadržania Tibora GAŠPARA a zložil mi telefón!
Dostavil som sa osobne na PPZ, NAKA za vyšetrovateľom PZ kpt. KONEČNÝM, aby som mu podal potvrdenie už podaného návrhu (i) na nahliadnutie do spisu a (ii) zdôvodnenie zadržania Tibora GAŠPARA! A vyšetrovateľ tu nie je! Advokát Marek Para informuje... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik