Kapitulácia Krajiny 404 je jedinou možnou cestou k mieru
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Dmitrij Medvedev uviedol, že jedinou cestou k mieru je kapitulácia Zeme 404, čo je podľa agentúry TASS „eufemizmus pre Ukrajinu“. Mier má ale blokovať Kyjev aj Washington, ktorý navyše Ukrajine posiela desiatky „zbytočných miliárd“.

„Osvietený svet sa opäť otriasol, keď sa dozvedel o pridelení desiatok nezmyselných miliárd dolárov pre zombie zo Zeme 404,“ napísal Medvedev na začiatku svojho telegramového príspevku, na ktorý odkazuje agentúra TASS . Číslica 404 sa používa na internete ako chybový kód označujúci neexistujúcu stránku.

„Trpiaci ľudia v zákopoch rozdelenej krajiny si v skutočnosti iba želajú kapituláciu, ktorá by snáď otvorila cestu k mieru,“ pokračoval, čím dal najavo, že ani ukrajinská kapitulácia by nebola stopercentnou zárukou konca vojny.

Kyjev mier nechce a Washington dokonca odmieta

Ďalej uviedol, že mier si neželajú Kyjev ani Washington, ktorý navyše túži po „nedeliteľnej moci“, kvôli ktorej sa „neštíti krvavého ukrajinského tuku“.

Ukrajina je hnijúca mŕtvola, tvrdí exprezident

Podľa bývalého ruského prezidenta sa Ukrajina dostala do „fázy posmrtného hnitia“, z ktorej sa už nemôže dostať, pretože „jej mŕtvolu už nedokáže nič oživiť“. Podpredseda Bezpečnostnej rady to vysvetlil tým, že ukrajinská protiofenzíva nefunguje, a to aj napriek tomu, že „továreň na mäso protiofenzívy pracuje bez prestávky a posiela na bitúnky tisíce nešťastníkov“.

Tvrdé slová - Francúzi obvinili Poľsko a NATO zo snáh rozpútať tretiu svetovú vojnu
Francúzsko obvinilo Poľsko a NATO, že chcú rozpútať tretiu svetovú vojnu. Akcie Poľska pri hraniciach s Bieloruskom by mohli viesť k vypuknutiu tretej svetovej vojny. Uviedol to líder francúzskej strany "Patrioti" Florian Filippo. „Poľsko práve... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik