ŠOU POKRAČUJE: Richterová nazvala Vittekovej dcéru prostitútkou! Speváčke PRASKLI NERVY
12 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Barbora Richterová absolvovala pred časom vyšetrenie na detektore lži. Chcela dokázať, že jej tvrdenia sú pravdivé a Boris Kollár a Patricia Vitteková sú klamári. No nezostalo iba pri tom. Okrem vyťahovania špinavého prádla na predsedu parlamentu sa na sociálnej sieti pustila aj do Vittekovej dcéry. Neplnoletú Sofiu Zaru nazvala prostitútkou. A to už Patrícii Vittekovej poriadne zdvihlo mandle!

Vojna, ktorú rozpútala Barbora Richterová, naberá na obrátkach. Kollárova mamička číslo 6 už verejne na sociálnych sieťach neuráža len politika, ale aj ďalšie jeho mamičky a ich ratolesti. Najnovšie to však už poriadne prepískla, keď z maloletej dcéry Patrície Vittekovej (mimochodom, tá medzi Kollárove tromfy nepatrí, pozn. red.) spravila lacnú prostitútku. Bývalá mažnelka fotbalistu Róberta Vitteka to však nemieni nechať len tak! Podáva trestné oznámenie! 

RICHTEROVÁ BOLA NA DETEKTORE LŽÍ! ZVEREJNILA OTÁZKY A VÝSLEDKY!
Barbora Richterová absolvovala vyšetrenie na detektore lži. Na sociálnej sieti zverejnila otázky, aj výsledok. Chce dokázať, že jej tvrdenia sú pravdivé a Boris Kollár a Patricia Vitteková sú klamári. "Patricia ty premňa nie si matka! Neviem čo... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Prekročila všetky medze?

Po tom, čo sa Patrícia Vitteková postavila na stranu Borisa Kollára a na tlačovke povedala, že Richterovú rozhodne do bezvedomia nezmlátil a celý konflikt medzi nimi nastal po tom, čo po ňom hodila vtedy ich maličkého syna Artura, sa bývalá plavkyňa na sociálnych sieťach prestala kontrolovať, píše portál pluska.sk.

Na politika vyťahuje špinu, ktorá je už za hranicou únosnosti. Na paškál si zobrala aj Kollárovu dcéru Sašu Horňákovú a vybúrila sa aj na jeho dcére Ester, ktorú má s Petrou Krištúfkovou a v poslednom čase nešetrila ani Borisovu kamarátku Patríciu Vitekovú a jej dcéru Sofiu Zaru.

Patrícia Vittek s dcérami - Cynthia Lara a Sofia Zara, Zdroj: Instagram patriciavittek_official

Možno postpôrodná depresia, vraví Vitteková

,,Predpokladám, že keď bola s Borisom toľké roky šťastná a doteraz jej nevadilo, že medzi jej prvým a druhým synom už majú jej deti zopár nevlastných súrodencov, tak snáď nebola natoľko naivná. Chápem, že po pôrode môže byť žena citlivá, ale nemá právo verejne klamať, urážať každého, kto jej protirečí a byť zákerná, pomstichtivá a zlá. A to, čo sa jej teraz stalo, ona sama spravila Andrei Heringhovej,” zamyslela sa nad jej konaním Patrícia Vitteková.

Richterová už vytiahla aj Kollárove smetie (VIDEO)
Ešte začiatkom tohto roka Richterovej vŕtanie do Borisa Kollára (Sme rodina) vyzeralo, ako scény jednej z ohrdnutých konkubín, mamička dvoch z trinástich (či pätnástich?) detí postupne pritvrdzovala, až to prerástlo do politického zemetrasenia,... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Podáva trestné oznámenie! 

A hoci ju už stihla dourážať do špiku kosti, Vitteková sa prebrala k činu až keď sa Richterová verejne obula do jej 17-ročnej dcéry. ,,Toto je 17-ročná dcéra Patrície Vittek. Prečo ju nedáš rovno na Pornhub? Uplatnila by sa tam. Možno tá nastavená riť je rovno pre Kollárov … Vek by aj sedel,” napísala nechutné veci Richterová o Vittekovej dcére Sofii. 

,,Richterová píše, aby sa ľudia pozreli na moju dcéru ako na prostitútku a hecuje ich k nenávisti a zlobe. To, čo si dovolila a napísala o mojej 17-ročnej dcére, tým prekročila všetky hranice! Moja dcéra je krásna čistá duša a stráži si súkromie. Písať o 17-ročnom ešte dieťati, ktoré má na fotke šminky a bola na akcii, že je kur*a a poslať ju ešte Borisovi do postele... To je už cez čiaru pre mňa, jej otca aj rodinu," pohoršovala sa Vitteková. A rozhodla sa, že na Richterovú za tieto urážky jej maloletej dcéry podá trestné oznámenie.

FB/Barbora Richterová

,,Budem od nej požadovať verejne ospravedlnenie a vysoké odškodné za každého člena mojej rodiny, ktorého verejne dourážala! Nedala si pokoj ani keď sa mi ženil jediný brat, ani keď nám v zapätí zomrela posledná prababka, ktorú sme vsetci mali nesmierne radi,” uviedla pre plusku.sk Vitteková, ktorú zastupuje advokát Marek Para. Rovnako zastupuje aj poslanca Martina Borguľu zo strany Sme rodina, ktorý bol zo strany Richterovej tiež verejne osočovaný.

Para: V prípade dokázania viny hrozia Richterovej až tri roky!

,,Pánovi Borguľovi som odovzdal právnu informáciu, z ktorej vyplýva možnosť, že konaním Barbory Richterovej bol spáchaný trestný čin a teda bude nasledovať v najbližších dňoch stretnutie, na ktorom sa rozhodneme, či trestné oznámenie bude podané a na ktorú súčasť prokuratúry ho podáme," uviedol pre plusku.sk advokát Marek Para.

Vysvetľuje, že sa vychádza z trestného činu vydierania a nebezpečného elektronického obťažovania. "Ale trestné oznámenie s veľkou istotou podané bude, ale musím sa ešte stretnúť s pánom Borguľom a s pani Vittekovou, následne si musia naštudovať podklady, možno niečo doplniť, čo je už len formálny krok k tomu, aby to bolo podané."

FOTO TASR - Jaroslav Novák | Na snímke poslanec Národnej rady (NR) SR Martin Borguľa sedí v pléne parlamentu pred hlasovaním o návrhu na vyslovenie nedôvery vláde premiéra Eduarda Hegera (OĽANO) v Bratislave v utorok 13. decembra 2022.

Podľa Paru to bude podávané za prečin, ktorého sadzby sú uvedené v trestnom zákone a ako poškodení sa nemôžu vyjadrovať k trestným sadzbám, ale len k náhrade škody, ktorú si v rámci konania budú uplatňovať. "To je tá, ktorá bola spôsobená nepravdivými šikanóznymi vyjadreniami zo strany pani Richterovej na adresu mojich klientov,” uviedol pre  Para.

Čo hrozí v prípade dokázania viny? Ako sa uvádza v Trestnom zákone, človeka možno potrestať odňatím slobody až na tri roky.

Richterová v ŠOKU! Boris, nemáš už dosť veľký hárem? (VIDEO)
Som v šoku! Pozrite čo som našla na youtube! Ešte začiatkom tohto roka Richterovej vŕtanie do Borisa Kollára (Sme rodina) vyzeralo, ako scény jednej z ohrdnutých konkubín, mamička dvoch z trinástich (či pätnástich?) detí postupne pritvrdzovala, až... Čítať ďalej
05 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik